Belgrade Riot Fest: POBUNA u Domu Omladine!

Datum objave:21.01.2016

Pročitano:6170 puta

Datum održavanja: 23.01.2016

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Doma omladine, Beograd

Devet domaćih bendova na „Belgrade Riot Festu“ -

Festival „Belgrade Riot“, u organizaciji „Route 011“, donosi punk, hardcore i metal zvuk u Dom omladine Beograda (sala Amerikana) u subotu, 23. januara 2016. godine, od 19.30 časova. Te večeri će nastupiti devet bendova sa alternativne scene: Koalicioni sporazum (ex Trula koalicija), Heller, Totalni klošari, Kuga, Soulcage, Birtija, Deca Apokalipse, Hit by pain i Jorgovani.

 

Belgrade Riot Fest: POBUNA u Domu Omladine! | Route 011 | Festival | Beograd 2016


Koalicioni sporazum, naslednik Trule koalicije, posetiocima festivala poručuje:


„Dođite na Belgrade Riot Fest da zbijemo redove, da pokažemo da ima nade i da neće preovladati likovi iz kojekakvih rijalitija. Uz stare hitove i nekoliko novih pesama Koalicioni sporazum će se potruditi da uveliča zabavu, zajedno sa ostalim bendovima.“

 

Koalicioni sporazum


Na festivalu će nastupiti i Heller, speed thrash metal grupa koja je nastala još osamdesetih godina prošlog veka.


„Glasno, brzo, nezaboravno - devet bendova! Pozivamo vas na Belgrade Riot fest, a naših 25+ godina postojanja garantuju nemilosrdni utovar decibela! Vidimo se.“

 

 Heller - speed thrash metal grupa

 

Kuga je istinski predstavnik domaćeg metala, koji egzistira već 13 godina na našoj muzičkoj sceni. Članovi ovog benda smatraju „Belgrade Riot Fest” prekretnicom u karijeri.


„Dom omladine Beograda je veliki izazov ne samo za nas nego za svaku rok grupu u Srbiji. Prepuštamo ulogu nosioca festivala starijim bendovima, a mi ćemo se potruditi da se ljudi sećaju najviše baš našeg nastupa.”

 

Kuga je istinski predstavnik domaćeg metala

 

Birtija je ponovo koncertno aktivna upravo zbog ovog festivala.


„Pozivamo sve dame na prerani osmomartovski koncert sjajnih romantičnih bendova u Domu omladine Beograda. Zahvaljući organizatorima festivala, odlučili smo da ponovo počnemo da sviramo na koncertima i tako damo naš skroman doprinos ovoj manifestaciji.“

 

Pored nastupa devet bendova, u okviru festivala, u holu Doma omladine Beograda, ljubitelji vinila i rock, punk, hardcore i metal zvuka, moći će da pogledaju i kupe neke od stotina ploča koje će biti izložene tom prilikom.

 

 

 

Karte za festival „Belgrade Riot“ se mogu kupiti po ceni od 600 dinara, na prodajnim mestima Eventim-a i DD tickets-a, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) i Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače). Na dan festivala, cena ulaznice će biti 700 dinara.

www.facebook.com/events/536666906508845/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :