BELGRADE JAM: Muzika, graffiti, freestyle, breakdance i streetdance!

Datum objave:25.08.2015

Pročitano:7039 puta

Datum održavanja: 05.09.2015 - 06.09.2015

Lokacija: Makiš - Ada Ciganlija, Beograd

FESTIVAL HIP HOP KULTURE „BELGRADE JAM“

Festival hip hop kulture „Belgrade Jam“ biće održan tokom prvog vikenda septembra, na prostoru nadomak Savskog jezera (Obrenovački drum broj 75, Makiš), u organizaciji „Route 011” .

 

BELGRADE JAM: Muzika, graffiti, freestyle, breakdance i streetdance! FESTIVAL HIP HOP KULTURE

* Klikni da uvećaš sliku


U periodu od 20 časova u subotu, 5. septembra 2015. godine, pa do 5 sati narednog dana, u ovoj festivalskoj oazi, u okviru muzičkog programa, nastupiće: Juice, Prti Bee Gee, THCF, Fox i Belleti, Bvana i Lider, Smoke Mardeljano, Arafat & Black Ring Crew, Sick Touch, Goldie & Stambola (CSS), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal. Pored njih, tu će se naći i specijalni gosti: Marlon Brutal, Kurtoazija, Gazda Paja i Cjofo MC. Takođe, za DJ pultom će se smenjivati: Rokam, Mrki, Coldie, Papa Zho i Choda O.

 

 

Za sve ljubitelje hip hopa kapije će biti otvorene od 14 časova, kada počinje Graffiti Jam, u kojem će učestvovati renomirani crtači i nove nade street art-a. Glavna tema je Beograd (011), odnosno sve što je vezano za našu prestonicu - poznate ličnosti, zgrade, istorijski događaji, film, književnost, muzika, ljudi, pozorište, nauka itd. Svi posetioci festivala biće u prilici da vide kako nastaju radovi koji će potom ukrasiti prostore nekih od javnih ustanova Beograda.

 

Takođe, pre glavnog muzičkog programa će biti održano i takmičenje u breakdance-u i streetdance-u - AllStyle Battle, kao i takmičenje u freestyle-u Masters Of Freestyle - MC Challenge. Za najbolje plesače i takmičare u MC Battle-u obezbeđene su i nagrade.

 

Ulaznice za „Belgrade Jam“, po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a (www.ddtickets.rs), a promocija „četiri plus jedna karta“ važiće do 30. avgusta preko sajtova www.route011.rs i www.hip-hop.rs, kao i zvaničnih stranica na Fejsbuku. Cena karte na ulazu iznosiće 400 dinara do 20 časova, a posle toga 600 dinara.

 

BELGRADE JAM: Muzika, graffiti, freestyle, breakdance i streetdance! FESTIVAL HIP HOP KULTURE

 

Za sve posetioce će biti organizovan autobuski prevoz od Slavije do Makiša, kao i povratak, a do festivalskog platoa saobraća i gradska linija 92.

www.route011.rs  | www.hip-hop.rs  |  www.facebook.com/events/1625204897760513/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :