Belgrade Foam Fest 2015: Ozvučenje iz Dubaija stiglo u Beograd

Datum objave:27.08.2015

Pročitano:7332 puta

By:Siniša Kraljević

Lokacija: Ada Ciganlija, Beograd

Ozvučenje koje do sada nije instalirano nigde u svetu, osim na jednom događaju prošle nedelje u Dubaiju, stiglo je u Beograd, za potrebe predstojećeg, sedmog po redu Belgrade Foam Festa! Renomirani engleski proizvođač "Funktion - One" poznat po najkvalitetnijem i najsofisticarnijem zvuku na svetu, proizveo je novu generaciju ozvučenja, a "Evolution 6 plus" ili "osmo svetsko čudo", kako su ga nazvali proizvođači, baciće u senku svo svetsko ozvučenje do sada proizvedeno.

 

Belgrade Foam Fest 2015: Ozvučenje iz Dubaija stiglo u Beograd

 

Do poslednjeg momenta vodila se "borba" da li će ozvučeje dobiti festival koji se sledeće nedelje održava u Portugalu, ili Foam Fest, a kako je "Evolution 6 plus" stigao u Beograd, publika na Savskom jezeru imaće priliku da uživa u bukvalno savršenom zvuku.


-Svima onima koji vole muziku, festivale i dobar provod, ozvučenje je među najbitnijim stavkama, tako je i nama bilo jako bitno da zvuk ove godine dovedemo do savršenstva, kažu iz organizacije.


Inače, festival će trajati od 27-31. avgusta, tačnije dan duže nego štoje prvobitno bilo planirano, a među 250 učesnika nalaze se i najveće zvezde svetske tehno scene.


Komplet karata za sve dane festivala košta 3000 dinara, a trenutno je na snazi i trodnevna akcijska prodaja jednodnevnih karata, i to po ceni od 1800 dinara za četvrtak, odnosno 1000 dinara za ostale dane festivala.


vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Ja
28.07.2016 20:49
Visit our HTML tutorial
Mitar Djakovic
28.07.2016 20:48
Sta reci voleo bih ovo da cujem.google


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :