Belgrade Design Week2014

Datum objave:13.05.2014

Pročitano:4349 puta

Datum održavanja: 06.10.2014 - 11.10.2014

Ovogodišni Belgrade Design Week će biti održan od 6. do 11. oktobra 2014. godine, sa čuvenom međunarodnom konferencijom BDW 2014 već devetu godinu za redom bez pauze, u četvrtak, petak i subotu 9,10. i 11. oktobra, kao i pratećim programom izložbi BDW DIZAJNPARK, profesionalnim programom BDW DIZAJNLABS, i gradskim programom BDW PREMIERS.

 


Po prvi put u svojoj desetogodišnjoj istoriji, BDW festival se održava pod Visokim pokroviteljsktvom Predsednika republike Srbije i Gradonačelnika Beograda, a u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije, sa ključnom podrškom ambasada i institucija Japana, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Meksika i Izraela. Tema ovogodišnje konferencije je SENSE SQUARED, i na njoj će na neponovljiv način BDW-a biti kao i uvek predstavljena ABECED-a svetske i domaće kreativnosti iz kategorija arhitekture, advertajzinga, brendinga, biznisa, komunikacija, didžitala, dizajna, filma, mode, izdavaštva i preduzetništva.

Na BDWu 2014 se takođe očekuje i svetska premijera važnog novog projekta 100% SERBIA, koji će na jedinstven način predstaviti multimedijalnu izložbu srpske kreativne misli, i koji posle Beograda putuje na desetak najvažnijih svetskih destinacija. Kao i prošlih godina, i BDW 2014 će publici predstaviti preko 100 jedinstvenih "worksa" iz preko 20 zemalja sveta, kao i najvrednije predstavnike srpske kreativne industrije, u prisustvu više od 150 akreditovnih medija iz celog sveta, koji će Beograd i Srbiju i ove godine plasirati na mapu kreativnih lidera uz pojmove kao što su inovacije, kreativnost, preduzetništvo, progres, uz sad već tradicionalan slogan BDW-a "STVORI NOVU VREDNOST".

Pratite nas na našem zvaničnom sajtu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :