Belgrade Demo Fest Live: 10 bendova svira u finalu u nedelju 5. juna!

Datum objave:02.06.2016

Pročitano:3145 puta

Datum održavanja: 05.06.2016

Četvrti Belgrade Demo Fest Live se nakon polufinala približio svojo završnici. Veliko finale u kome će svirati deset takmičarskih bendova, održaće se u nedelju, 5. juna u KST-u sa početkom u 21:30.

 

Belgrade Demo Fest

BadHead (Beograd), Counterfate (Pančevo), Zbedem (Čačak), Demian (Beograd), Good Ol Bastards (Knjaževac), Ledge (Beograd), Mladi Džek (Pančevo-Beograd), Wheesplash (Zrenjanin), Njuškači jabuka (Beograd) i The Bronsons (Bajmok) su 10 bendova koji će se predstaviti publici i dvadesetočlanom žiriju sastavljenom od novinara, muzičara, producenata, menadžera i drugih poznatih imena iz domena domaće i regionalne rock scene i očekivati vredne nagrade u vidu nastupa na velikim festivalima i manifestacijama, foto sešna (LP studio), audio snimaka (Blaze studio) i live videa (Rok Pokret). Osim najboljih bendova u čijem izboru učestvuju i publika i žiri, biće odabrani i najbolji pevač, gitarista, basista i bubnjar od strane naših poznatih muzičara.

Cena ulaznice je 300 dinara i uz kupljenu ulaznicu dobija se glasački listić na kome se zaokružuje omiljeni bend.

Pre početka koncertnog dela finala održaće se promocija kompilacije "BDF: Sound of 2015" na kojoj se nalaze pesme bendova sa prošlogodišnjeg izdanja festivala, a kao specijalni gosti finala pre proglašenja najboljih nastupiće beogradski psychobilly trio PSI.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje rock muzike da podrže bendove različitih žanrova iz cele Srbije i upoznaju se sa novim nadama naše alternativne i rock scene. U slučaju lošeg vremena, finale će biti održano u klubu KST-a.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :