Belgrade Behance Reviews: Svetski događaj za kreativce u Beogradu

Datum objave:11.05.2015

Pročitano:5659 puta

Datum održavanja: 03.06.2015 - 07.06.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Prijavite se za upoznavanje sa ekspertima iz kreativne industrije, inspirativne govore, radionice, izložbe


Peti po redu u Beogradu, i trenutno najveci Behance dogadjaj u svet- Belgrade Behance Reviews, održaće se u sklopu Design Hub-a na Mikser Festivalu, u Savamali (Travnička 3) u formatu kampusa (#BBCampus) koji traje svih pet dana festivala od 3. do 7. juna.

 

Belgrade Behance Reviews: Svetski događaj za kreativce u Beogradu | Mikser Festival 2015 | Srbija


Kreativci će imati prilike da se druže, upoznaju i dobiju profesionalno mišljenje o svojim radovima od renomiranih dizajnera na događaju Belgrade Behance Reviews (http://www.belgradebehance.com/). Ovaj događaj je deo globalne mreže Behance događaja, koji se održavaju u celom svetu sa ciljem razmene ideja kreativaca sa Behance (https://www.behance.net/) sajta u offline svetu.

 

 

Portfolio Reviews radionice će ovoga puta okupiti umetnike iz oblasti fotografije i grafičkog dizajna, a Behanceri mogu prijaviti svoje radove za Serbia Showcase izložbu koja je vec poznati program Belgrade Behance Reviews-a.
 

Belgrade Behance Reviews: Svetski događaj za kreativce u Beogradu | Mikser Festival 2015 | Srbija

 

Noviteti u programu su How to make Portfolio radionice, Logo Exchange i 99u Inspiration Night. Na "How to make Portfolio" radionicama učesnici će moći da nauče kako da naprave portfolio u okviru Behance platforme i personalni portfolio sajt. "Logo Exchange" je deo programa u kome tri dizajnera sa Behance-a kreiraju logoe za zainteresovane klijente na licu mesta, u zamenu za prigodan poklon. Na 99u Inspiration night-u ćete imati prilike da čujete inspirativne govore Slavimira Stojanovića, Insomnia studia i druge, kao i govore stranih svetski poznatih kreativaca.

 

Belgrade Behance Reviews: Svetski događaj za kreativce u Beogradu | Mikser Festival 2015 | Srbija

Program je otvoren za sve Behancere, ali i za širu kreativnu zajednicu. Možete učestvovati u više programa a ulaz je potpuno besplatan.

Detaljan program i za prijave na:http://www.belgradebehance.com/program


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :