Belgrade afterhours: Kristina Lalić, Mancha i Mark Panic u klubu KPTM

Datum objave:05.04.2016

Pročitano:4771 puta

Datum održavanja: 10.04.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Kristina Lalić, Mancha i Mark Panic već su odavno poznati po tome da na svojim žurkama svaki put stvore jedinstveni doživljaj, zbog čega se nikome ne silazi sa podijuma, a ove nedelje ujutru slušamo ih na Belgrade afterhours žurci u klubu KPTM.

 

Belgrade afterhours: Kristina Lalić, Mancha i Mark Panic

 

Ova fantastična trojka još jednom će pred domaćom publikom demonstrirati svoje iskusno umeće za di-džej pultom i napuniti nam baterije pozitivnom energijom do sledećeg klabinga. Oni pozivaju publiku da zajedno šire ljubav, đuskaju i uživaju i ovog nedeljnog jutra od 04:00. 


Kristina Lalić
(Start Records) - Jedan od najkvalitetnijih ženskih DJ-eva i producenta, deo organizacije „Hear it, Feel it, Move it”, sarađivala sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.


Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) - Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.


Mark Panic
(Belgrade Afterhours) - DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up-u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house. Ulaz se do 5:00 neće naplaćivati, a nakon toga koštaće 300 dinara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :