Behind the Horizon žurka: Thomas Skjærstad, Kristina Lalić i Sugar Lobby u Drugstore bašti

Datum objave:19.06.2018

Pročitano:2204 puta

Datum održavanja: 29.06.2018

Lokacija: Beograd

29. jun u Drugstore bašti rezervisan je za Thomasa Skjærstada iz Norveške, kao i dve beogradske producentkinje, Kristine Lalić i Sugar Lobby.


Thomas Skjærstad kao jedno od važnih novih imena skandinavske tehno scene, nastupio je u Beogradu u martu 2017. godine pred mnogobrojnom publikom, a osim toga uz imena kao što su Stefano Noferini, Mars Bill, Aaryon, Sunju Hargun, Tagtraumer i Tijana T.

 

Thomas Skjærstad


Formalno muzički edukovan, Thomas se okreće mikseti inspirisan mračnijom stranom melodija Röyksopp-a i Jean Michel Jarre-a, u opsegu tehno i minimal žanrova koji su njegov delokrug. Za DJ pultom opredeljen je zvučnom dizajnu kojim osvaja Skandinaviju, a kao norveški predstavnik BURN rezidencije odlazi na Ibicu, potvrđujući svoj međunarodni uspeh.


Kristina Lalić kreće se se scenom beogradske elektronske muzike gotovo deceniju, kao autor radio emisije „Belgrade Clubbing“. Počev od 2005. godine predstavlja nova izdanja različitih žanrova elektronske muzike, DJ intervjue i informacije o klupskom životu u Beogradu. Stekavši regionalnu slavu, aktivno se uključuje u scenu elektronske muzike 2009. godine, od kada nastupa u lokalnim klubovima.

 

Kristina Lalic


Refleksija na studijski rad Kristine Lalić i njeni kreativni afiniteti doveli su do nastupa uz najveća imena: Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki. Očekuje nas energičan set jedinstvenog stila i tehnike, kombinacije Detroita, minimal i groovy techno zvuka.


Sugar Lobby je techno producentkinja jedinstvenog stila, izgrađenog kao rezultat promena koje su u poslednjoj deceniji zadesile beogradsku i evropsku klupsku scenu, koje revnosno prati. Nastupala je uz imena kao što su Karenn, Truss i Rebekak. Njeni mistični i perkusivni setovi inspirisani zvucima Plegroup, Token records i Gynoid Audio etiketa hipnotička su i dinamična iskustva.
Ovo celovečernje iskustvo u subotu 29. juna, uz ime sa udaljene norveške scene kao što je Thomas Skjærstad upotpuniće Kristina Lalić i Sugar Lobby. Vrata se otvaraju u 23 časova.

 

Sugar Lobby


Program za poslednji vikend juna:
28. jun > Robert Lippok at Drugstore Garden
29. jun > Behind The Horizon w/ Sunju Hargun and Thomas Skjærstad
30. jun > FAM w Rndmslv @Drugstore / 30.06.2k18


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :