Begradski festival stripa Tras! od 11. do 13. maja

Datum objave:10.05.2018

Pročitano:1111 puta

Datum održavanja: 11.05.2018 - 13.05.2018

Lokacija: Centar za kulturu Vlada Divljan, Beograd

Beogradski festival stripa Tras! #2 biće održan u periodu od 11. do 13. maja u Centru za kulturu Vlada Divljan (UK Palilula, Beograd) podrškom Italijanskog kulturnog centra.

 

TRAS #2


Ovaj Festival će pružiti mogućnost svim ljubiteljima ove forme, koju mnogi smatraju devetom umetnošću, da uživaju u kvalitetnom sadržaju, u tribinama i radionicama sa inostranim i domaćim majstorima stripa, da učestvuju u berzi stripova, izložbi, kao i u ostalom sadržaju koji Festival stripa Tras! nudi.


Svi poštovaoci i posetioci imaće priliku da se druže sa specijalnim gostima, među kojima su scenarista, strip umetnik i esejista Alfredo Kasteli (Italija), tvorac junaka Marti Misterije, strip umetnik Paskvale Del Vekio (Italija), najpoznatiji po radu na Teks Vileru, strip umetnik Marćelo Manđantini (Italija), jedan od autora Zagora, kao i veteran italijanskog stripa Lučo Filipuči (Italija), autor 27 epizoda Detektiva Nemogućeg. Na festival dolaze i Robert Bob Solanović iz Hrvatske, Stevan Subić iz Zrenjanina, dobitnik više nagrada za strip, strip umetnici Milan Jovanović i Dražen Kovačević iz Beograda, svi saradnici velikih izdavača u Italiji i Francuskoj.

 

Ulaz za posetioce je besplatan.


Više informacija na http://trasfestival.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :