BeGeVege festival na Dorćol Platzu

Datum objave:25.09.2019

Pročitano:1691 puta

Datum održavanja: 12.10.2019 - 13.10.2019

Lokacija: Beograd

5. BeGeVege festival će se održati 12. i 13. oktobra od 10 do 22 časa na Dorćol Platzu u Beogradu, u organizaciji Udruženja Sloboda za životinje.

 


Festival je nastao iz želje mladih aktivista da se proširi ideja o miroljubivom i zdravom životu, kao i stvaranje empatije prema svim živim bićima. Bogatim programom koji čine predavanja iz oblasti nutricionizma, sporta, ekologije i sociologije, kao i radionice pravljenja veganskih obroka, ćemo približiti posetiocima vegansku ishranu i način života. Saznaće kako da promene navike, imaju dovoljno nutrijenata u ishrani, smanje svoj otpad i uticaj na zagađenje Planete, ostvare najbolje rezultate u treninzima snage uz pravilno balansiranu ishranu. Oba dana će biti projekcije ekoloških dokumentarnih filmova od 20h.

Preko 40 firmi će izlagati svoje proizvode. Posetioci će moći da probaju veganske burgere, pite, domaće džemove, slatkiše, sirove slatke kuglice i torte, prirodnu kozmetiku koja nije testirana na životinjama, eko odeću i obuću i još mnogo toga.

Kao i svake godine, nekoliko azila i Udruženja će dovesti mlade štence i mace za udomljavanje, tako da će posetioci moći na festivalu i da upoznaju svoje potencijalne nove ljubimce i udome ih kako bi imali topao dom za predstojeću zimu.

Posebno nam je drago što će se ove godine na festivalu pričati i o brzoj modi i benefitima korišćenja second hand stvari. Tako će članovi Fejsbuk grupe "Radost davanja" prodavati svoje stvari kako bi se sav prilog iskoristio za zbrinjavanje životinja sa ulice.

Naša misija je da pokrenemo ljude da se menjaju za svoje i dobro drugih ljudi, životinja i Planete, jer promene počinju od nas!

Ulaz na festival je slobodan! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :