BeGe Nova 17: Nova godina sa beogradskim šmekom i aromom internacionalnog

Datum objave:19.12.2016

Pročitano:3861 puta

Datum održavanja: 31.12.2016

By:Milan Cvijić

Lokacija: Dorćol Platz

Ako za vas i vaše društvo tražite pravu beogradsku novogodišnju žurku, sa savršenom aromom internacionalnog, predlažemo da se 31.12. zaputite na Dorćol Platz na doček BeGe Nova 17.

 

BeGe Nova 17

Bege Nova 17 se održava u srcu najstarije beogradske opštine, a organizatori navode da su događaj posvetili svima onima koji vole naš grad kao i stranim posetiocima koji će tokom novogodišnje noći imati priliku da uživaju u njemu.

 

BeGe Nova 17

 

Program je pažljivo koncipiran kako bi na najbolji način prikazao raznovrsnost beogradske muzičke scene i omogućio svim posetiocima da osete jedinstveni doživljaj noćnog života prestonice.

 

BeGe Nova 17

Na događaju nastupaju: kolektiv Radio Etar – mlade nade beogradske elektronske scene, Zemlja Gruva Sound System – sastav čiji su energični nastupi i zarazne note odavno poznati publici u regionu, parti dvojac DJ BKO & Bege Fank – momci koji svojim konceptom БЕГЕФАНК žurke tresu zidove klubova po Beogradu, DJ kolektiv “Masai Warriors” koji čine dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov - petorka dobro poznata svim klaberima i ljubiteljima elektronske muzike u Beogradu i Srbiji.

 

BeGe Nova 17


Ono što našem glavnom gradu daje posebnu čar je duh svetske metropole kojim odiše, te su kao specijalni gosti na događaju najvljeni i diskdžokeji iz švajcarske – Manuel Fischer, prvi švajcarski DJ koji u svojoj biografiji ima nastup u okviru najčuvenije svetske DJ promocije Boiler Room, kao i njegov kolega i ujedno jedna od najvećih mladih zvezda u usponu na ciriškoj klupskoj sceni – Marcism.

 

BeGe Nova 17


Vrata Dorćol Platz-a se otvaraju u 21:00h, a karte za BeGe Novu 17 možete kupiti online na sajtu www.ddtickets.rs ili lično na sledećim lokacijama: DD Tickets, Strahinjića Bana 22, sve poslovnice WinWina, širom Srbije, Дорћол Platz, Dobračina 59b, Zla Shtek, Pešački prolaz Albanija bb, lokal br.3, Barbers Shop, Karađorđeva 49/1, Savamala.

 

BeGe Nova 17

Prvi kontigent ulaznica po ceni od 1499 dinara je rasprodat, a cena ulaznice je trenutno 1.899 dinara. Poslednjih 100 ulaznica će se prodavati po ceni od 2.299 dinara, a uz svaku kupljenu kartu se dobijaju i dva kupona za piće.

 

BeGe Nova 17

Ako volite Beograd, ako volite muziku, lepa i nasmejana lica, ako volite iskrenu zabavu, i ako barem malo verujete da će vam cela naredna godina biti u znaku dočeka, onda je BeGe Nova 17 sigurno najlepši način da obeležite ovaj datum. Osmeh na lice i pravac Dorćol Platz! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :