Begbede Wonderbra: Gobac, Kapičić, Marčelo i Dilan Dog u novom spotu benda Vibrator u rikverc!

Datum objave:27.01.2015

Pročitano:3252 puta

Pančevački ženski bend Vibrator u rikverc je snimio spot za singl „Begbede Wonderbra“. U pesmi, koja je posveta jednom od najznačajnijih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedeu, gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen benda Psihomodo Pop, a u spotu se pored njega pojavljuju Marko Šelić Marčelo, Stefan Kapičić, ali i Dilan Dog!

 

 

Spot su režirali Milan Todorović(„Mamula“, „Zona mrtvih“) i Vera Sablić. Todorović o saradnji sa bendom kaže: "Vibrator u rikverc je moj omiljeni domaći bend. Mislim da u vremenima kada šund i kič gospodare, ovo što devojke rade zaslužuje maksimalnu podršku i promociju. Mi smo super sarađivali na mom prvom filmu 'Zona mrtvih', za koji su Vibratorke uradile originalnu pesmu - 'Fitilj', a i njihov prvi spot sam režirao, za pesmu "Porno karaoke", koji je sadržao delove iz 'Zone mrtvih', gde su devojke bile zombiji. Kada sam čuo novu pesmu, koja, pored toga što je apsolutno hitična, govori o jednom urbanom zombiju, znao sam da je vreme da ponovo sarađujemo. Mislim da je spot super ispao, veoma je zabavan, a sadrži sve što volim da vidim na filmu - dobre glumce, prelepe devojke i zombije!"

 

Singl „Begbede Wonderbra“, drugi po redu sa novog albuma „Stereo jezik“, objavila je krajem septembra prošle godine izdavačka kuća Lampshade media, a sada se može pogledati i atraktivna video interpretacija Milana Todorovića i Vere Sablić.

U spotu, uz specijalno pojavljivanje Davora Gopca, glume Stefan Kapičić, Marko Šelić Marčelo, Dušan Mladenović, Aleksandar Đorđević Đole i Stevan Aleksić kao Dilan Dog.

„Begbede Wonderbra“ je ubrzo nakon objavljivanja oktobra prošle godine došao do broja jedan renomirane liste domaćih pesama Diskomer.

Album „Stereo jezik“ će u narednom periodu biti predstavljen publici kroz sukcesivno objavljivanje singlova.

Vibrator u rikverc su: Snežana Popović (vokal), Marija Novaković (gitara), Sofija Jovanović (bas) i Selena Simić (bubnjevi).

Prethodni singl „Doris“ je nekoliko nedelja bio na prvom mestu Diskomera Radija Studija B, a pesma se našla i na kompilaciji "Girls With Guitars" nezavisne izdavačke kuće Cleopatra Records iz Los Anđelesa na kojoj su predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama

Vibrator u rikverc Facebook


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :