Devet 2020

Becksperience - Najbolji clubbing događaj u 2007. godini!

Datum objave:05.03.2008

Pročitano:2967 puta

By:Chillout

Beck'sperience proglašen za najbolji clubbing događaj u 2007. godini!

Događaji u organizaciji Apatinske pivare dvostruki su dobitnici Godišnjih Chillout & Kontra nagrada i to u kategorijama najbolji koncerti i žurke u 2007. godini sa osvojena sva tri prva mesta! 

Naime, u online glasanju koje je trajalo mesec dana, od 20. decembra 2007. do 20. januara 2008. godine, posetioci sajtova Chillout.co.yu i Kontra.org.yu. birali su kroz 13 kategorija - najbolju žurku, koncert, film, predstavu, radijsku i televizijsku emsiju, itd. 

Po izboru čak 2.867 posetilaca, Beck'sperience žurka i nastup Svena Vatha izabrani su za naj clubbing event u 2007. godini, dok su drugo- i trećeplasirane takođe Beck's žurke - Laurent Garnier i Tiga! U kategoriji koncerata, Beck'sperience The Chemical Brothers nastup i Rollingstones izglasani su za najbolje koncerte u 2007. godini!

(Spisak ostalih dobitnika godišnjih Chillout & Kontra nagrada možete pronaći na www.nagrade.kontra.org.yu i chillout.co.yu.)

   Apatinska pivara nastaviće i u 2008. godini da podržava muzičke događaje koji pokreću mlade ljude i prave iskorak u poimanju zabave. Naš tim za organizaciju specijalnih događaja, potrudiće se da i u ovoj godini pripremi spektakle koji će doneti dobro raspoloženje svim građanima Srbije, a prvi Beck'sperience u 2008-oj lansiramo 4. aprila u Expo centru, gde će headliner biti Alter Ego sa svojim live actom!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :