Devet 2020

BECKSPERIENCE - After party na tajnoj gradskoj lokaciji!

Datum objave:16.05.2008

Pročitano:2724 puta

By:BECKs team

Beck’sperience Spring Special održaće se u petak, 30. maja 2008. na platou kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu, sa početkom u 22 sata.

Centralna zvezda Beck’sperience Spring Special biće vodeći nemački DJ Hell, legenda nemačkog clubbinga, resident DJ Playboy žurki i omiljeni DJ Hugha Hefnera, uz prijateljice i prijatelje sa svoje etikete International Deejay Gigolo Records. Tu su još i ženski duet Le Chic iz Madrida i Abe Duque, njujorški producent i DJ koji nastupa zajedno sa Tijanom T iz Beograda. Za zagrevanje je zadužen Deeface iz Novog Sada.


Poseban after-party naredne večeri, 31. maja, biće na tajnoj gradskoj lokaciji. U subotu odabranu publiku zabavljaće DJ trenutno jednog od najpopularnijih svetskih dance projekta LCD Soundsystem, Pat Mahoney iz Njujorka, zajedno sa domaćim DJ Brkom.
 


Takođe, tokom II Beck’speriencea nastavlja se akcija Apatinske pivare „Kad pijem - ne vozim“, koja ima za cilj da se podigne svest mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje. Naime, svi posetioci II Beck’speriencea imaće mogućnost da pozivom LUX taxija, ostvare popust od 25% na taxi vožnju u periodu od 21 do 6 časova.
 
Broj karata za glavni događaj je ograničen, a mogu se naći po ceni od 800 dinara na prodajnim mestima Bilet Servisa i IPS-a.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :