Beats by Dre PRO

Datum objave:22.05.2013

Pročitano:5389 puta

By:Vlada Jovanović

Beats by Dre PRO

Overview

Beats, sada odvojen od Monster Cable kompanije, predstavlja novu Pro ediciju svojih popularnih slušalica s namerom da se obrati DJ-evima i producentima. Iako je to bila namera i sa prethodnim modelima, Beats slušalice su postale više modni detalj nego oruđe za rad. Stoga Beats svim svojim potezima, izuzev smanjenja cene, pokušava da promeni ovaj trend.Use it Wisely

Beats by Dre PRO su veoma robustan proizvod. Teške i na prvi dodir veoma izdržljive slušalice. Tu se vidi i prva mana: tako teške, posle neka dva sata postaju veoma naporne za nošenje. S druge strane, svi nedostaci koje su prethodni modeli imali što se tiče izdržljivosti, a pogotovo plastična verzija Beats by Dre, otklonjeni su. Spremne su za višečasovno nošenje, savijanje, stavljanje na glavu, skidanje sa glave, pritiskanje ramenom i sličnim DJ pokretima. Dve verzije kabla koje se nalaze u pakovanju, ravan i uvijeni, takođe su veoma izdržljivi i kvalitetni, ali taj detalj nikad nije bio sporan kod Beats slušalica.

Zvuk. Stavka o kojoj se mnogo raspravljalo kad je ovaj brend u pitanju. Ako ste se do sada odlučivali za Beats, dobijali ste slušalice sa veoma dobrim odzivom u niskim frekvencijama, malo nejasnim srednjim i prijatnim visokim frekvencijama. Sličan efekat kao kad uključite loudness funkciju na svom pojačavaču. Ovakvim zvukom producenti nisu bili baš najzadovoljniji, a ni DJ-evi ukoliko u svojim setovima nisu imali izobilje novog talasa hip-hopa. Beats by Dre su u tom trenutku potražile utočište u širokim narodnim masama, gde im je i bilo mesto, dok su se DJ-evi i producenti i dalje opredeljivali za dobre stare Sennheiser HD25. Beats by Dre Pro, međutim, kvalitetom zvuka direktno napadaju pomenut model i slične slušalice. Izrazito su glasne i svaki instrument/zvuk je na svom mestu. Dobar asistent u svakom mixu, DJ mixu ili mixu pesme. Skuplje od svojih konkurenata, pre svega zbog sadržaja paketa i kvaliteta izrade, Beats by Dre PRO sada mogu da pariraju svojim velikim konkurentima iz Sennheisera i Pioneera, ali i dalje više ostaju prepoznatljivi modni detalj nego izbor DJ-eva i producenata, što ne znači da se to neće promeniti u bliskoj budućnosti.

Connection

U paketu se dobijaju ravan i uvrnuti kabl. Jedna strana u slušalice, druga u izvor zvuka, nema filozofije. Beats by Dre PRO kao dodatak imaju još jedan izlaz ukoliko želite da podelite sa još nekim to što slušate.

Links

www.beatsbydre.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :