Beat slavi peti rođendan u Barutani 17. juna, a u goste im dolazi Joey Daniel

Datum objave:08.06.2017

Pročitano:2320 puta

Datum održavanja: 17.06.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Barutana

U subotu 17. juna, povodom pet godina postojanja, Beat porodica ugostiće Music On rezidenta - Joey Daniela, momka koji se proslavio kao zvanični warmup di džej za Marca Carolu! Ova organizacija koja je od svog nastanka sinonim za dobar provod proslaviće rođendan u najurbnanijem kutku Kalemegdana, a da slavlje bude još veće, sarajevski di džej i producent Rub A Dub i beogradski talenat Marko Milutinović takođe će proslaviti svoj rođendan zajedno sa nama i time još doprineti ovom slavlju.

 


Joey Daniel je harizmatični momak iz Roterdama sa bazom u Amesterdamu koji je svoj put do uspeha gradio polako ali temeljno i postao ključna ličnost Holandske scene. Njegova produkcija ni malo nije kaskala za njegovim di džej umećem pa je mnogo puta svojim izdanjima osvojio vrh beatoportovih top listi. Danielova karijera kulminirala je 2015. godine kada je postao aktivni član popularne scene Ibice. Iste godine u prestižnu Music On klupsku platformu primio ga je Marco Carola nakon zajedničkog nastupa na otvaranju sezone kluba Amensia. Joey Daniel je već neko vreme u jakom talasu na tech house i techno sceni što pokazuje i njegov veliki angažman u Music On.

Prepoznatljivom Music on tech house i tecno zvuku kojim će odisati Barutana 17. juna doprineće već pomenuti talentovani Marko Milutinović i Rub A Dub kog su do sad već podržali artisti kao što su Joseph Capriati, Marco Carola, Carl Cox i mnogi drugi.

Povodom ovog malog jubileja, Beat je za prvih 100 posetilaca pripremio posebnu poklon cenu od 690 dinara kojom dobijate dve karte po ceni jedne. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :