BDFUSE: Rapcore bend iz Žablja izbacio svoje prvo diskografsko EP ostvarenje LIGHT IT UP

Datum objave:16.02.2015

Pročitano:3784 puta

By:nocturnemagazine.net

Sastav BDFUSE upravo je izbacio svoje prvo diskografsko ostvarenje. U pitanju je EP "Light It Up" koji se za sada može čuti putem Deezer servisa ovde. EP donosi četiri numere, a sniman je u studiju Piknik gde je kormilo držao niko drugi do Gos'n Bandar, dok je za omot bio zadužen Stevan Đaković.
 

BDFUSE : Rapcore bend iz Žablja izbacio svoje prvo diskografsko ostvarenje EP - Light it up

 

BDfuse je rapcore bend iz Žablja nastao 2012. godine. Članovi benda su Branislav Čonkić (vokal), Ljubomir Novakov (vokal), Srđan Zurovac (gitara), Danilo Janjić (bas gitara) i Luka Tomica (bubnjevi). Od samog početka bend se isključivo bavi autorskom muzikom i sav svoj rad bazira na tome. Osnovna ideja i cilj benda je pozitivan socijalni uticaj, promocija alternativnog stila života, borba protiv sistemskog uništavanja zdravih vrednosti. Žanrovski najveći uticaji benda su hardcore, rap, NU metal i pojedini elektro žanrovi.
 

BDFUSE : Rapcore bend iz Žablja izbacio svoje prvo diskografsko ostvarenje EP - Light it up

 

"Tematski bend piše o svakodnevici, svakodnevnim problemima običnog čoveka, o ljubavi prema ljudima, životu, prirodi, mržnji prema sistemu, mržnji prema mržnji, bolu i svim negativnim i pozitivnim stvarima koje nas okružuju i pokreću u nama želju za umetničkim izražavanjem i želju da promenimo nešto" poručuju momci iz benda BDfuse.

 

Vest preuzeta sa www.nocturnemagazine.net


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :