Bdat Džutim u Pančevu!

Datum objave:29.07.2014

Pročitano:3142 puta

Datum održavanja: 02.08.2014

Lokacija: Letnja bašta Doma omladine, Pančevo

Bdat Džutim, nekima poznatiji kao Timbe, je beogradski em-si, di-džej i beatmaker. Kao di-džej počinje da radi 2002. godine, u beogradskom Domu Omladine, gde je jednom mesečno pravio žurke i organizovao koncerte demo rap bendova. U isto vreme počinje da vodi emisiju „Soundbombing” (kasnije „Zaboding”) na radio SKC-u. Godine 2003. postaje rezident u legendarnom klubu „Dolar”, a na leto 2004. radi žurke na splavu „Exile” i prvi put gostuje na „Exit” festivalu.

 

 

S uspehom grupe „Bad Copy”, čiji je član, zbog mnogobrojnih nastupa zapostavlja di-džej karijeru, ali se 2008. vraća u klub „Gajba” gde nastavlja da izgrađuje svoj stil, a iste godine radi i kao predavač na „Red Bull Music Academy”.

 

U klubu „Francuska Sobarica” postaje rezident 2009. godine, da bi 2010. počeo da radi na „Povetarcu”, u matine varijanti, subotom popodne, „Rap Gulash”. Naredne godine s velikim uspehom počinje da radi „These Are The Breaks” i kasnije „Wild For The Night” utorkom.

 

Bdat Džutimov set se bazira na hip hop-u i r’n'b-u, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu – funk-om, soul-om, neo soul-om, r’n'r-om, breakbeat-om…

www.domomladinepancevo.rs/bdat-dzutim-timbe/


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Ukrstene umetnicke rezidencije