BBICC: Prestižni Wharton u Beogradu na svetskom takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja!

Datum objave:16.03.2015

Pročitano:4843 puta

Datum održavanja: 24.03.2015 - 29.03.2015

Lokacija: Beograd

U Beogradu će se od 24. do 29. marta 2015. godine realizovati svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – Belgrade Business International Case Competition.

 

BBICC: Prestižni Wharton u Beogradu na svetskom takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja!


Ovaj događaj, jedini ovog karaktera u jugoistočnoj Evropi, održaće se po treći put u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka i Srpske asocijacije menadžera i okupiti 12 timova najboljih studenata iz celog sveta. Jedan od gostujućih univerziteta jeste Wharton poslovna škola iz Pensilvanije sa reputacijom prve u svetu u kategoriji biznis studija. Sa 20 istraživačkih centara, jedna je od najuspešnijih obrazovnih institucija na svetu.

Tokom 6 dana takmičenja, osim razmene iskustava iz struke, razvoja novih ideja i druženja, studenti iz celog sveta i njihovi mentori imaće priliku da upoznaju Beograd i srpsku kulturu.

 

Ključni trenutak za gostujuće studente iz Evrope, Azije, Australije i Amerike, biće rešavanje dve poslovne studije slučaja. Nakon toga, timovi će predstaviti inovativna rešenja pred stručnim žirijem, koji će kao i prethodnih godina, biti sastavljen od uglednih ličnosti iz privrede i sveta biznisa.

 

BBICC: Prestižni Wharton u Beogradu na svetskom takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja!

“Fascinantno je videti kako su studenti iz različitih zemalja, kao što su Singapur, Tajland ili Kanada, u stanju da za veoma kratko vreme otkriju ključne parametre karakteristične za našu zemlju, te da ponude svoje već stečeno znanje za rešavanje relevantnih problema na srpskom tržištu” Jelena Šarenac, Direktorka za korporativne komunikacije Henkel Srbija, koja je ujedno bila član žirija prethodne dve godine.

Više informacija o događaju na zvaničnom sajtu www.bbicc.org 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :