BBICC: Otvoreno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja

Datum objave:07.04.2016

Pročitano:4477 puta

By:Nataša Vladisavljević

Lokacija: Fakultet organizacionih nauka, Beograd

Belgrade Business International Case Competition 2016 - takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja otvoreno je 5. aprila na Fakultetu organizacionih nauka, a na takmičenju učestvuje 16 studentskih timova sa prestižnih svetskih univerziteta.

 

Otvoren BBICC 2016

 

Priliku da organizuje ovakvo takmičenje Fakultet organizacionih nauka je dobio na osnovu rezultata koje su studenti beogradskog fakuteta ostvarili na svetskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja širom sveta i zahvaljujući uspešno organizovanom BBICC takmičenju prethodne tri godine. Svečanom otvaranju takmičenja prisustvovali su premijer Srbije g. Aleksandar Vučić, prof. dr Srđan Verbić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, prorektor za nauku, inovacije i transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, prof. dr Živoslav Tešić, predsednik Srpske asocijacije menadžera Milan Petrović.

 

Otvoren BBICC 2016


Direktorka takmičenja Vesna Damnjanović i predsednik takmičenja Lazar Đelić poželeli su dobrodošlicu učesnicima i zahvalili svima koji su prepoznali značaj tog takmičenja koje daje podršku razvoju ideja najtalentovanijih studenata. Događaju su, pored studenata takmičara, njihovih mentora i profesora Fakulteta organizacionih nauka prisustvovali partneri i prijatelji BBICC-a.


Timovi sa 16 prestižnih svetskih univerziteta će se tokom takmičenja suočiti sa dva realna poslova izazova, a svoja rešenja predstaviće žiriju koji čine menadžeri i konsultanti vodećih kompanija u Srbiji.  Finale takmičenja će se održati 9. aprila 2016. godine.

 

Više informacija o samom događaju možete videti na stranici www.bbicc.org.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :