BBICC 2015: Danas je otvoreno takmičenje u rešavanju studije slučaja

Datum objave:25.03.2015

Pročitano:5084 puta

Takmičenje u rešavanju studije slučaja Belgrade Business International Case Competition (BBICC) je u sredu, 25. marta zvanično otvoreno na Fakultetu organzacionih nauka, čemu je prethodio svečani koktel dobrodošlice u Best Western Hotelu M. Ovogodišnje takmičenje okupilo je 12 timova iz celog sveta i njihove univerzitetske profesore. Njima su dobrodošlicu na predstojećem takmičenju poželeli svojim govorom predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM), Milan Petrović, zatim državni sekretar ministarstva omladine i sporta Nenad Borovčanin, kao i dekan Fakulteta organizacionih nauka prof. dr Milan Martić. Koktelu dobrodošlice su izmedju ostalog prisustvovali i Ambasadori sledećih zemalja u Srbiji : Australije, Portugala i Velike Britanije, kao i predstavnici Ambasada Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

 

BBICC 2015: Danas je otvoreno takmičenje u rešavanju studije slučaja |  Belgrade Business International Case Competition


BBICC je svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, jedino takvog karaktera u celoj jugoistočnoj Evropi. Ovaj događaj će se realizovati u toku 6 dana, pri čemu će preko 60 gostujućih takmičara iz celog sveta imati priliku da upozna srpsku kulturu i običaje. Pored druženja i razmene iskustava sa kolegama iz inostranstva, takmičari će rešavati dve studije slučaja. Vreme koje će imati na raspolaganju za osmišljavanje rešenja za iste je 5 i 30 sati. Nakon toga, 26., kao i 29. marta, na Fakultetu organizacionih nauka, uslediće prezentovanje rešenja pred stručnim žirijem, sastavljenim od eminentnih ljudi iz srpske privrede, menadžera i predstavnika uspešnih konsultantskih kuća.


Studenti Fakulteta organizacionih nauka su višestruko angažovani na ovom projektu. Dok je jedan deo studenata zadužen za celokupnu organizaciju događaja, drugi deo čini tim takmičara koji će predstavljati Beogradski Univerzitet na BBICC 2015. Pored Fakulteta organizacionih nauka, ove godine će se takmičiti i studenti prestižne Wharton poslovne škole iz Pensilvanije (USA), Auckland Univerziteta (Novi Zeland), Univerziteta Queensland (Australija), čak tri tima iz Kanade – Concordia Univerziteta, Univerziteta British Columbia i McGill Univerziteta, prošlogodišnji pobednik - National University of Singapore (Singapur), tim sa Tajlanda i iz Hong Konga, a među predstavnicima Evrope, pored Beogradskog Univerziteta jesu Univerziteti iz Porta (Portugal) i Mančestera (UK).

Više o događaju možete saznati na stranici : www.bbicc.org


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :