Bašta Fest u Bajinoj Bašti ipak od 10. do 13. septembra

Datum objave:02.09.2020

Pročitano:306 puta

Datum održavanja: 10.09.2020 - 13.09.2020

Lokacija: Bajina Bašta

Usled poboljšanja epidemiološke situacije i promene mera, 7. Bašta Fest biće održan od 10. do 13. septembra 2020. godine,
naravno, u Bajinoj Bašti.

 Revijalni filmski program biće održan sa fokusom na domaće i regionalne autore. Publika će biti u prilici da pogleda 7 debitantskih filmova reditelja koji su do sada bili deo Bašta Festa, a koji su imali svoje premijere u protekle dve godine.

 

Uz debitantske filmove Marka Đorđevića – Moj jutarnji smeh, Ene Sendijarević – Odvedi me negde gde je lepo, Maše Nešković – Asimetrija, Nermina Hamzagića – Pun mjesec, Stefana Maleševića – Mamonga i Milene Grujić – A.S. (25), ovog leta na programu su i njihovi kratki filmovi koji su bili deo takmičarskog programa festivala do sada, kao i debitantski film Ognjena Glavonića – Teret, koji je bio selektor ovog festivala 2014-2016. godine.

Muzički program neće biti održan, kao što je već i bilo najavljeno.

U odnosu na mere i vremensku prognozu, filmski program biće održan na open-airu Borići ili u bioskopu „Vlaja" u Bajinoj Bašti uz primenu svih epidemioloških mera koje su propisali Krizni štab i Vlada Republike Srbije. 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :