Klub Barutana Beograd

Bass Codon sprema ludu rođendansku žurku

Datum objave:23.11.2016

Pročitano:4102 puta

Datum održavanja: 26.11.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Serijal ///BASS.CODON/// proslaviće svoj drugi rođendan u subotu 26. novembra u klubu KPTM. U ulozi domaćina rođendanske žurke naći će se autor serijala Rebel B i Bom Ziggy, a specijalni gost biće Gazda Paja.

 

Bass Codon rođendan

Bass Codon predstavlja serijal žurki elektronske muzike nastao pre dve godine u klubu KPTM u Beogradu. Brend lider i pokretač ovog serijala je Rebel B, muzički producent i DJ iz Beograda. Koncept Bass Codona jeste fuzija različitih klupskih elektronskih žanrova kao što su BreakBeat, Garage, Jungle Terror, Dubstep, Tropical, Trap, Kuduro i drugi, objedinjenih u petočasovni set.

 

Gazda Paja

 

Drugim rečima, festivalska atmosfera, pretočena u klupsku zabavu. Tokom ovog dvogodišnjeg serijala koji polako prerasta u lepu tradiciju gostovali su brojni poznati izvočači kao što su Rahmanee, Phase / Codex, Djashttown Queen, Damian Selecta i Bom Ziggy, koji je postao pored  Rebel B-a, drugo prepoznatljivo lice ovog brenda a koji je na sebe preuzeo i ulogu domaćina sve do danas.

 

 

Prenoseći energiju i atmosferu sa velikih festivala na plesne podijume klubova, ///BASS.CODON/// žurke u protekle dve godine predstavile su najrazličtiije Bass muzičke žanrove kao što su Basline, New Breaks, Garage, Dubstep, Junge Terror, Trap, Tropical Tribal i drugi.

 

Nedavno nam je Rebel B dao intervju povodom rođendana, ako ste propustili, pročitajte ga ovde

Više o ovom dogđaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :