Barutana klub Beograd

BAS I STEGA: Koncertna promocija albuma NOVA STVAR

Datum objave:21.05.2015

Pročitano:4478 puta

Datum održavanja: 22.05.2015

Lokacija: KC Utopia, Novi Sad

Bend Bas i Stega nastupiće u Kulturnom Centru Utopia, 22. maja u petak povodom promocije albuma "Nova Stvar". Svirka počinje u 22 časa a podršku će pružiti bendovi Voda nad Vodama i Saigon Express.

 

BAS I STEGA: Koncertna promocija albuma NOVA STVAR | KC Utopia | Novi Sad

Sastav Bas i Stega nastao je u avgustu 2011. godine. Bas i Stega su Nikola Pujaz (bubnjevi), Miroslav Sekulić Bata (bas), Stevan Đorđević (gitara, prateći vokal) i Vlajić Dragan Gale (gitara i vokal). Muzika koju izvodi Bas i Stega je uglavnom instrumentalna. Zasniva se na stabilnim ritmovima, koji su podržani razigranim bas linijama. Sve je obojeno psihodeličnim zvukovima isprepletanih gitara. Mešavina je raznih muzičkih pravaca (Dub, Funk, Post Rock, Jazz).

Novi album „Nova stvar“ objavljen je početkom 2015 godine, a sniman je tokom 2014 u studiju 3x2 u Pancevu. Snimio ga je i producirao Stefan Gacesa uz asistenciju Dejana Sredića.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Lokalnu podršku čine bend Voda nad vodama iz Novog Sada čije pesme nastaju kao pastiš interpretacija iskustava koje članovi benda produkuju, distribuiraju i percipiraju, i grupa Saigon Express koja svira autorsku muziku kao i obrade alternativnih novosadskih bendova.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :