BAŠ DUBOKO PREDSTAVLJA ZAGREBAČKU DI-DŽEJICU KALI

Datum objave:13.12.2017

Pročitano:2333 puta

Datum održavanja: 15.12.2017

Lokacija: Klub Dot, Beograd

Mlada di-džejica Kali dolazi nam iz Zagreba u petak 15. decembra na još jednu Baš Duboko žurku u klubu DOT.

 

Peter Portman i Teo Trank će se sa Kali smenjivati za miks pulotm ove sjajne večeri i zagrejati atmosferu do klučanja u Francuskoj 6.

 

Klub Dot


Kali je mlada di-džejica koja dolazi iz Zagreba. Još kao mala pohađala je časove kavira ne sluteći da će muziku svirati zapravo za miks pultom. Iako je aktivna samo dve godine puštala je u mnogim zagrebačkim klubovima poput Gjure2, Aquariusa, Boogalooa, Pločnika i SoundFactorya gde je i danas rezident. Tamo se najčešće može čuti u Abyssu, seriji evenata u kojima nastupa uz Bronskog, Garsa, Rudia, Bastu, Phillipea i još hrpom artista vrlo dobro poznatih zagrebačkoj sceni.

 

U izvedbama spektar joj varira od housa, techna, deep housa, deep-techa i minimala. Međutim krasi je i opsesivno pripremanje za nastupe u kojima ne dozvoljava da isti miks pusti više od dva puta. Nastupala je za i Electronic Soul organizaciju i za Music Reactions iz Srbije. Tu si i nastupi u Rijeci, Požegi, Karlovcu iako sama priznaje da je najbolje od sebe daje za pultom SoundFactorya, gde ima snagu držati se svog zvuka zajedno sa publikom koja prepoznaje njenu emitaciju.


 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :