BARUTANA SA PONOSOM PREDSTAVLJA: NOUVELLE VAGUE U BEOGRADU

Datum objave:24.06.2014

Pročitano:4046 puta

Datum održavanja: 22.08.2014

Stižu lepe vesti za beogradske fanove najpoznatijeg cover benda na svetu, jer će Nouvelle Vague ponovo biti gost našeg glavnog grada inastupitiu kultnom klubu Barutana u petak, 22. avgusta!

 

 

Novelle Vagueje uvek rado viđen gost na ovim prostorima. Zahvaljujući harizmatičnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća. Posetioci Barutane će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: “Love Will Tear Us Apart” (Joy Division), “In A Manner Of Speaking” (Tuxedomoon), “Master and Servant” (Depeche Mode), “God Save the Queen” (Sex Pistols), “Dancing with Myself” (Billy Idol), “Road to Nowhere” (Talking Heads), ali i mnoge druge.

 

Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice. O njihovom uspehu svedoče preko 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a u sve to će beogradska publika moći da se uveri u petak, 22. avgusta na njihovom nastupu u Barutani.Ograničen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara već je u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, a cena karte će se povećavati kako se koncert bude približavao.

 

 

Ove nedelje Barutana radi punom parom! U četvrtak, 26. juna,na programu je koncert ad-hok grupe Velveti, koja odaje počast jednom od največih bendova svih vremena: The Velvet Underground. Koncert počinje u 22h, a bend nastupa u punom sastavu i uz specijalne goste: Nikola Berček (Autopark), Vladislav Rac (Kanda Kodža i Nebojša, Presing, Partibrejkers), Dejan Utvar (Kazna za uši, Del Arno Bend, Kanda Kodža i Nebojša, Lira Vega, Eyesburn, Partibrejkers, Hornsman Coyote and Soulcraft), Milorad Miki Ristić (Darkwood Dub), Boris Mladenović (Jarboli, Veliki Prezir), Đur Đa Đeđe i Milica Mitić (Lula Mae), Filip Krumes (maestro na violini), Sonja Lončar, virtuozna pijanistkinja (LP Duo), Katarina Jovanović, operska diva. Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 din na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a kao i na ulazu u Barutanu.

 

 

Petak, 27. jun, rezervisan je za žurku beogradskog klupskog kolektiva Mystic Stylez. Nastupaju domaćoj publici omiljeni Feloneezy, Jackie Dagger, Rahmanee, Side 1, Rasheed i Necone, uz specijalnog gosta MKDSL-a, koji promoviše svoj spot i singl „Jedan Dan Moga Oca“. Žurka počinje u 22h, a ulaz je besplatan do ponoći, nakon čega će cena karte biti 300 din.

 

U subotu i nedelju, 28. i 29. juna, Barutana će biti domaćin delu programa Zajedno Zussamen festivala, koji se održava na nekoliko lokacija u Beogradu, Kragujevcu i Zrenjaninu. Ovom prilikom, tačnije u subotu 28. juna, producent Patrick Pulsinger i sastav Elektro Guzzi predstaviće uživo savremenu elektronsku scenu Beča.Kapacitet mesta je ograničen, a ulaznice po ceni od 500 din su u prodaji putemmreže Eventima.

 

Pratite nas na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :