BAREM: Najveći talenat Minus etikete u Beogradu 1. jula!

Datum objave:18.06.2016

Pročitano:4395 puta

Datum održavanja: 01.07.2016

By:Višnja Filipović

Lokacija: Beogradski sajam

Kao što ljubitelji dobrih techno žurki već znaju, Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurke, na kom će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJz. Prvi kontigent karata koji je pušten u prodaju po ceni od samo 590 dinara je rasprodat, a karte se i dalje mogu naći u prodaji po ceni od 790 dinara za regularne ulaznice I 1300 dinara za VIP deo.

 

BAREM

BAREM


Dok je Julian Jeweil već dobro poznat domaćoj publici koju je uspeo da zapali prošle godine u Beogradu, malo njih je imalo priliku da sazna nešto više o nađem drugom headlineru Baremu. Mladi Barem se zapravo odaziva na ime Mauricio Barembuem i smatraju ga jednim od ključnih imena okupljenih u Minus (M-nus) labelu.

 

Ukoliko kažemo da je M-nus osnovao Richie Hawtin 1998. godine i da danas okuplja neka od najpoznatijih imena elektro scene kao što su Maceo Plex, Loco Dice, Tale of Us, Matador, Oxia, Wehbba i drugi headiner Julian Jeweil, ova tvrdnja može da se shvati kao veliki kompliment.

 

Mladi Barem, koji inače dolazi iz Argentine, se ozbiljno bavi muzikom još od malih nogu – svirao je bluz i rok gitaru, a ubrzo je počeo da pravi svoju muziku preselivši se na polje novih tehnologija. Međutim, njegova muzička prošlost obojila je i zvuk po kome je danas prepoznatljiv – njegova prva ljubav bas dominira u groovy tech-house i minimal zvucima koje pušta pred publikom širom sveta. Vrhunac njegove karijere predstavlja njegov prvi album After The Storm iz 2011, a uspon mladog Barema se nastavlja. 

 

We Play Techno


Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom. Cena karata za ovu žurku biće 790 dinara za regularne i 1.300 dinara za VIP ulaznice. Karte se mogu nabaviti u svim objektima Eventima, Gigstixa, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.


Najnovije vesti I informacije u vezi sa We Play Techno žurkom možete svakodnevno pratiti na Facebook stranici ili Facebook eventu.

 


Julian Jeweil
je Francuz koji je vrlo brzo postao jedno od omiljenih imena beogradske publike koja ceni pravi techno zvuk. Ovaj techno majstor kojeg je proslavila traka "Soho" stiže u Beograd posle godinu dana, sa obećanjem da će Beograđanima prirediti još jedan set za pamćenje. Julianove trake “And We”, “Meteorite”, “Bird” i “Wax” su se tokom 2015. godine nalazile među najprodavanijima na Beatportu, a da biste shvatili zašto poslušajte neke od njegovih najprepoznatljivijih traka kao što su "Techno Corner", "Hey You" ili "Kanji". Ovaj Francuz baziran u Berlinu donosi nam melodičan i energičan techno zvuk, a sudeći po reakcijama publike na njegovo prošlo gostovanje u Beogradu, očekujemo vernu publiku i žurku za pamćenje.

 


Barem je ime čiji je uspon na techno sceni više nego evidentan – ovaj Argentinac baziran u Švajcarskoj donosi nam groovy minimal u kom dominira njegova prva ljubav – bas. Njegov prepoznatljiv zvuk učinio ga je miljenikom publike širom sveta, ali i jednim od najperspektivnijih i najrespektabilnijih di-džejeva u okviru Minus kolektiva. Barem je nastupao na gotovo svim relevantnijim elektronskim festivalima poput Mutek, DEMF-a, TimeWarpa, Tomorrowlanda i Creamfieldsa, a beogradska publika će moći da uživa u njegovom prepoznatljivom stilu 1. jula.

 

Vuk Smiljanić je mlada nada srpske elektro-scene koja potpisuje za Massai Wariors I Fat Blonde label, čiji je i jedan od osnivača. Vuk je aktivan od svoje osamnaeste godine, a domaća publika imala je prilike da ga sluša u beogradskim klubovima The Tube, Mladost, Lasta i sličnim, gde je nastupao uz velika imena kao što su Traumer, Andrea Oliva, Hector Couto i mnogi drugi.


Concrete DJz su dvojac koji je aktivan od 2003, kada ih je spojila zajednička ljubav prema techno zvuku. Osim što Luka I Bojan puštaju zajedno, ovi momci i produciraju svoju muziku od 2006, a imaju i svoj Beton Radio Show.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :