Devet 2020

Barcelona Gipsy balKan Orchestra dolazi u Srbiju!

Datum objave:15.10.2020

Pročitano:691 puta

Lokacija: Srbija

Međunarodni muzički ansambl Barcelona Gipsy balKan Orchestra kreće na turneju po čitavom regionu, a dobra vest je da dolaze i u Srbiju. Nakon rasprodatih i zbog pandemije odloženih martovskih koncerata u Italiji usledila je pauza, a sada na naše veliko iznenadjenje nastavljaju turneju i dolaze prvo u Kragujevac 30.oktobra, u Sombor 1. novembra, Beograd 3. i 4. novembra i Novi Sad 6. novembra.

 

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

Ovaj bend je za dolazak u Srbiju najavio promociju novog albuma pod nazivom “Nova Era” sa novom pevačicom Margheritom Abitom iz Italije, sa kojom je nedavno i objavio obradu dragulja balkanske muzike “Marijo deli bela Kumrijo”. Mnogi kritičari su već ocenili ovu obradu kao sjajnu izvedbu i novu pevačicu Margheritu kao fenomenalno osveženje ovog benda.

Barcelona Gipsy balKan Orchestra važi za omiljeni bend publike širom sveta i pored pesama na španskom, ruskom i romskom, izvodi pesme i na srpskom jeziku. Osim Ivana Kovačevića, kontrabasiste iz Beograda, bend čine: pevačica Margherita Abita sa Sicilije, harmonikaš Matija Skirosa iz Italije, gitarista Žulijen Šanal iz Francuske, perkusionista Stelios Togijas iz Grčke, klarinetista Dani Karbonelj iz Katalonije, violinista Pere Nolasc Turu iz Katalonije i violinista Oleksandar Sora iz Ukrajine. 

Bend aktivno radi na promociji novog albuma a za nekoliko dana svetlost dana će ugledati još jedna obrada pesme sa ovih prostora.

Predstojeći koncerti:
Petak  30. 10 .- Pozorište  Kragujevac
Nedelja  1. 11. - Pozorište  Sombor
Utorak 3.11.  - Dom omladine Beograd
Sreda  4.11. - Dom omladine Beograd
Petak  6.11.  - Pozorište mladih Novi Sad


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Ivana Ristić
17.10.2020 18:42
Gde ima da se kupe karte i koja je cena Hvala


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :