Banjaluka: Završen ovogodišnji eXposure serijal!

Datum objave:07.12.2016

Pročitano:4816 puta

By:Vesna Kerkez

Lokacija: Banjaluka

Žurkom u Klubu studenata Banjaluka, održanom prošle subote završen je eXposure party serijal za ovu godinu.

 

Banjaluka: Završen ovogodišnji eXposure serijal!

 

Organizator Aleksandar Glišić, poznatiji kao Alexander G kaže da je prezadovoljan sezonom, odzivom i energijom na sve tri žurke.

“Ove jeseni ugostili smo Roba Hesa iz Holandije, Mata Sasarija iz Francuske, nekoliko sjajnih regionalnih DJ-eva, a na samom kraju Mladena Tomića i Sinišu Tamamovića. Sve tri žurke su prošle sjajno, bilo da je riječ o atmosferi, odzivu publike, ali i utiscima koje smo čuli”, kaže Aleksandar.

 

Banjaluka: Završen ovogodišnji eXposure serijal!

Posljednja ovogodišnja eXposure žurka održana je prošle subote, 3. decembra u Klubu studenata Banjaluka. Pored već pomenutog organizatora i domaćina nastupili su i Torby Jay iz eXposure tima, Shipe iz Zagreba, i specijalni gosti Mladen Tomić i Siniša Tamamović.

Popularni KSB bio je prepun, a atmosfera takva da smo na trenutak pomislili da se nalazimo u nekom drugom gradu, državi, kontinentu… Možda zato što su specijalni gosti svijet odavno osvojili, pa su nam dio te atmosfere uspješno donijeli u Banjaluku.

 

Banjaluka: Završen ovogodišnji eXposure serijal!

eXposure brend će da nastavi sa promocijom kvalitetne i dobre muzike naredne godine, a uskoro se vidimo na nekom obližnjem plesnom podijumu.

Stay tuned, and #exposeyourself! Više informacija potražite na exposureclubbing.com


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :