Banjalučkim FrashWave festivalom prodefilovalo 15.000 posetilaca

Datum objave:08.08.2016

Pročitano:3129 puta

Lokacija: Banjaluka

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel završen je peti Nektar FreshWave Festival, kojim je u tri festivalska dana prodefilovalo gotovo 15.000 posetilaca.

 

Nektar FreshWave Festival 2016 / Foto: Bojan Vasiljević

Nektar FreshWave Festival 2016 / Foto: Bojan Vasiljević

 


Peto jubilarno izdanje karakterisala je zabava na pet festivalskih bina - Main stage, Burn Energie Stage, Jegermaister Massive Stage, Artz Cinema Stage i Voda Voda Beach Stage uz nastupe preko 60 regionalnih i internacionalnih di-džejeva.
Protekle večeri publici su se na glavnoj bini festivala predstavili regionalni di-džejevi Peppe, Calavera, John Belk, a zvezde večeri su bili Prok&Fitch koji su pred više od 4.000 posetilaca Main bine napravili sjajnu zabavu za ispraćaj 5. izdanja FreshWave Festivala. Poslednje festivalske večeri na BURN Energy bini nastupili su Sillyheads, Zwein, Marina Karamarko i headliner bine Federico Molinari!

 

Nektar FreshWave Festival 2016 / Foto: Bojan Vasiljević

Foto: Bojan Vasiljević


Kao pravi pogodak i miljenik publike pokazao se Jegermaister Massive Stage, koji je ugostio zanimljive izvođače reggea, R&B, hip hop i drum&bass zvuka: Dada Selectah, Woodie, Filip Motovunski i Banana zvuk (Luka TBF i Yuri Stillness).
Ove godine NektarFresh Wave festival privukao je posetioce iz mnogo evropskih zemalja, a zabeležena je i do sada rekordna posećenost regionalne publike festivalu što je jasan pokazatelj kvaliteta festivala.

 

Nektar FreshWave Festival 2016 / Foto: Bojan Vasiljević

Foto: Bojan Vasiljević

 

Za vreme festivala nije zabeležen niti jedan incident, te da je čitava organizacija festivala nastojala da festival protekne u najboljem redu, što zahvaljujući fantastičnoj publici i sjajnim izvođačima nije bio težak zadatak. Partneri festivala su Banjalučka pivara i kompanija m:tel. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :