Barutana klub Beograd

BANDA PANDA: Crackboy supported by Kristijan Molnar!

Datum objave:12.02.2015

Pročitano:4422 puta

Lokacija: KC Grad, Beograd

Ukoliko se sećate žestokog nastupa francuskog sastava Sexy Sushi, psihodelično-orijentalne eksplozije u vidu dvojca Acid Arab te skorašnje zabave kada nam je u gostima bio Frivolus, onda je Dan zaljubljenih pravi dan, a KC Grad pravo mesto. Sa čuvene francuske etikete Tigersushi direktno iz Pariza nam stiže Crackboy!

 

BANDA PANDA: Crackboy supported by Kristijan Molnar! | KC Grad | Beograd | 2015


Događaj se realizuje u dobro proverenoj saradnji KC Grad-a i kolektiva Banda Panda, a za ovu priliku celu atmosferu zaljubljenosti na još viši nivo će svojim nastupom podići rado viđen gost Kristijan Molnar. Crackboy (koji je u nekim krugovima znan i kao Krikor) izdaje na velikim francuskim etiketama kao što su Zone, I am Clishé ili već pomenuti i dobro poznati Tigersushi.


Zvučna lepeza koju stvara ide od izvornog „Čikaga“ ili „Detroit zvuka“, pa sve do arapskih uticaja (remix Shift Al Mani Omar Souleiman-a ili saradnja sa Joakimom). Njegova dosadašnja bliska saradnja sa umetnicima kao što su Jamie Lidell, Gesaffelstein, Arnaud Rebotini, Blackstrobe, Para One, Cosmo Vitelli, Jimmi Edgar dovodi ga do pozicije jednog od trenutno najtraženijih francuskih producenata i DJ-eva. Nastupao je na brojnim velikim festivalima i odabranim klubovima u Evropi, Severnoj Americi, Rusiji ... i konačno po prvi put, u Srbiji.

 

BANDA PANDA: Crackboy supported by Kristijan Molnar! | KC Grad | Beograd | 2015


Karte za ovaj događaja se u pretprodaji mogu naći u KC Grad-u od petka 6.februara po ceni od 300 dinara, dok povodom Dana zaljubljenih svim devojkama Banda Panda & KC Grad poklanjaju besplatan ulaz!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :