Barutana klub Beograd

BAM-C i MUZIKA.HR organizuju 3. regionalni Hackathon za kreativce iz muzičke, kreativne i IT industrije!

Datum objave:03.04.2019

Pročitano:1305 puta

Datum održavanja: 25.04.2019 - 27.04.2019

Lokacija: Sarajevo

BAM-C je platforma koja omogućava umrežavanje svjetskih DJ-eva, producenata, publicista, marketing stručnjaka, amatera iz svijeta kulture i ljubitelja muzičke i kreativne scene kroz bogat repertoar. Događaji u sklopu ove konferencije će se odvijati od 25.4. do 27.4 na više lokacija u Sarajevu (RTV DOM preko dana, 12+ lokacija navečer, i Meeting Point)

U sklopu BAM konferencije, održat će se i Music x Entertainment Hackathon. U pitanju je takmičenje u razvoju inovativnih rješenja koje će se odviti 26. i 27. aprila u prostorijama digitalnog partnera konferencije - Mistral, na adresi Maglajska 1, Marijin dvor, Sarajevo.

 

BAM-C

Kao jedna od vodećih kompanija za razvoj sofvera, Mistral posjeduje idealne uslove za takmičare; brz internet, konferencijeske sale, sobu za igre, prostoriju za opuštanje i kuhinju, tako da je odličan i produktivan provod zagarantovan. Takmičari mogu očekivati i brojne druge pogodnosti.

Koristeći koncepte iz oblasti umjetne inteligencije, machine learning-a i data science, takmičari će osmišljati rješenja koja će u nekoj mjeri poboljšati način rada u muzičkoj i kreativnoj industriji, ili poboljšati iskustvo korisnika iz svijeta muzike i kreativne industrije.

Cilj ovog takmičenja je da uveže kreativce koji se usuđuju ponuditi odgovore na visoke zahtjeve digitalnog doba, s toga pozivamo sve zainteresovane iz svijeta muzike, zabave, dizajna, IT-a, marketinga i poslovnog svijeta da se prijave.

Više informacija i formu za prijavu možete pronaći na ovom linku.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :