Balkanrock ti rešava svirku na Arsenalu 09

Datum objave:04.04.2019

Pročitano:1708 puta

Lokacija: Kragujevac

Regionalni muzički sajt Balkanrock u saradnji sa Arsenal Festom, poziva solo izvođače i bendove iz regiona da se prijave na naš konkurs kojim biramo četiri nova imena za nastup na Arsenalu 19, 20, 21. i 22. Juna.

 

Balkanrok


Arsenal 09 dovodi u Kragujevac svetska, a i naša imena kakva su Little Steven and The Disciples of Soul, Kurt Vile and the Violators, Testament, Red Fang, Partibrejkers, Dr Nele Karajlić, Goblini, Hladno pivo, Mile Kekin, Vojko V, Artan Lili i mnogi drugi, ali to ne znači da na festivalu nema mesta za još nekoliko uzbudljivih i intrigantnih izvođača, koji zaslužuju da ih publika otkrije u tako biranom društvu. Za to je Arsenalov Garden Stage pravo mesto i pravi način.

Svi izvođači se mogu prijaviti bez obzira na godine, staž, afirmisanost, ali naravno potrebno je da koncepcijski budu u duhu festivala.

Muzičari se od danas zaključno do 20. aprila mogu prijaviti na konkurs putem mejla konkurs@balkanrock.com. Od svih prijavljenih na kraju će četiri izvođača dobiti priliku da nastupe na Gardenu. Tri benda će izabrati i obrazložiti žiri uredništva Balkanrock redakcije. Žiri će odrediti i uži krug kandidata za mesto četvrtog izvođača, koji će nastup na Arsenalu potom izboriti putem onlajn glasanja na www.balkanrock.com sajtu. Rezultate kompletnog konkursa Balkanrock će objaviti početkom maja.

Žiri čine tri člana Balkanrock uredništva: Ivana Božić, Mladen Milošević i Nemanja Đorđević. Članovi žirija će se potruditi da jednoglasno odaberu one bendove koji imaju najveći kreativni potencijal i kod kojih se oseća mogućnost daljeg napretka, originalnost i iskrenost u izrazu. Kriterijumi poput kvaliteta snimka, žanra, godina članova, popularnosti sastava, pa čak i virtuoznosti neće biti presudni u odlučivanju.

U prijavi na konkurs je neophodno navesti:

Linkove najmanje tri autorske pesme dostupne za online preslušavanje (Youtube, Bandcamp, Soundcloud...)
Spisak članova benda
Jednu reprezentativnu fotografiju u viskom kvalitetu
Kratku biografiju
Tekst o tome zašto želite da nastupite baš na Arsenal Festu 09 i zašto smatrate da baš vi treba da budete izabrani.
Odabranim bendovima biće plaćeni putni troškovi.

https://balkanrock.com/vesti/vesti-iz-regiona/balkanrock-ti-resava-svirku-na-arsenalu-09/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :