Balkanrock – Muzička priča koja slavi 12 godinaDatum objave:18.12.2018

Pročitano:1505 puta

Datum održavanja: 21.12.2018

Lokacija: Polet, Beograd

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo rođendansku žurku muzičkog portala Balkanrock, koja će se održati u subotu, 22. decembra u klubu Polet, Cetinjska 15, Beograd od 21h. U okviru događaja biće predstavljena i izložba rok fotografija koje su fotografi napravili na koncertima tokom dvanaest godina postojanja ovog medija.


Balkanrock predstavlja regionalni portal magazinskog tipa, po uređivačkoj politici blizak svetskim muzičkim magazinima. Osnovan je 28. decembra 2006. godine sa vizijom da postane mesto okupljanja za sve ljubitelje rokenrola, metala, panka i alternativne muzike u regionu .

 


Događaj koji slavi 12 godina podrške rokenrol sceni u regionu i šire je otvorenog tipa, a naročito su dobrodošli prijatelji, saradnici, mediji i čitaoci. Ove godine imaju još jedan razlog za slavlje. Nedavno su lansirali novi veb sajt koji beleži sve veću posetu iz dana u dan. U prethodnih godinu dana, gotovo 300.000 ljudi iz regiona (Srbija – 55%, Hrvatska – 17 %, Bosna i Hercegovina – 9% i Crna Gora – 8%), pa i iz Sjednjenih Američkih Država (5%), pronalazilo je važne informacije i zanimljive tekstove iz muzičkog sveta upravo na ovom sajtu. Ukupna posećenost portala dostigla je 1.1 milion. Svake naredne godine planiraju da urade više i odu dalje, a to je nešto što ne bi bilo moguće bez podrške njihove publike, prijatelja i muzičara.


Njihovi ciljevi su da iz dana u dan donose najsvežije vesti iz sveta muzike, da kroz izveštaje, reportaže i fotografije prenesu atmosferu sa muzičkih događaja iz regiona, a često i šire, da vam posredstvom intervjua približe omiljene muzičare, ali isto tako i da otkriju neke nove zanimljive zvezde u usponu koje će možda tek naći put do vaših srca.


Tim od preko pedeset mladih novinara, fotografa i urednika sa strašću i entuzijazmom radi na vestima, reportažama, intervjuima, ali i na autorskim tekstovima za rubrike i serijale, koji ne samo da promovišu rokenrol kulturu na Balkanu, već i na zanimljive načine otkrivaju nove dubine žanra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :