BALKAN URBAN EXPERIENCE: Jedinstveno hedonističko iskustvo!

Datum objave:16.11.2015

Pročitano:5244 puta

Datum održavanja: 04.12.2015 - 06.12.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Doživite jedinstveno balkansko hedonističko iskustvo na prvom BALKAN URBAN EXPERIENCE festivalu koji će se održati od 4. do 6. decembra u Mikser Houseu.

 

BALKAN URBAN EXPERIENCE je susret tradicionalnog i modernog, mesto jedinstvene energije i odlične zabave. Tokom celog dana, na festivalu će se preplitati muzika trubača, DJ-eva, tamburaša i poznatih rock bendova, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima balkanskog slow food-a, garantuje odličan provod.

 

Rakija Fest | Photo by Marija Piroski

Photo by Marija Piroski

 

Osim dobre zabave, u okviru festivala će se održati ocenjivanje i izbor najbolje srpske rakije, izložba radova mladih balkanskih dizajnera, izbor za novi dizajn zvaničnog suvenira Grada Beograda kao i nagradne igre za posetioce.

 

Balkan Urban Experience predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

 

U hladnim decembarskim danima, od 4. do 6.12., zagrejaće vas gastronomski specijaliteti, razni delikatesi našeg podneblja od svadbarskog kupusa do slatkih vanilica. Uz nacionalne eliksire i zanimljive muzičke fuzije tamburaških, trubačkih i rock bendova, BALKAN URBAN EXPERIENCE biće mesto koje na savremeni način predstavlja tradicionalne motive i stvara autentičnu balkansku energiju.

 

Organizatori prvog BALKAN EXPERIENCE festivala su Rakia Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda. Više informacija na www.rakijafest.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :