BALKAN DUBSTEP UNIT B-DAY PARTY (Rebel B, Mkdsl, Toprek & MC Bojah)

Datum objave:01.11.2013

Pročitano:4092 puta

Datum održavanja: 08.11.2013

By:Gorana Romčević

Lokacija: KC grad, Beograd

Velika rodjendanska zurka Balkan Dubstep Unit-a! Tacno je godinu dana od pocetka regionalnog muzickog projekta BALKAN DUBSTEP UNIT! U proteklih godinu dana imali smo vise nego uspesnih 14 zurki, 4 izdanja, novih 6 ljudi u projektu i brdo materijala koji svedoce u prilog tome. Jos jedan povod je i promocija novih Balkan Dubstep Unit rizli iz Zla Shtek-a!

BALKAN DUBSTEP UNIT (BDU) je najveci regionalni Dubstep muzicki brend, stvoren radi umrezavanja i promocije muzicara Dubstep muzickog zanra u zemlji, regionu (Balkan) I izvan njega.U okviru brenda nalazi se Balkan Dubstep Unit oficialni websajt, digitalno muzicko izdanje, 12 promotivnih zurki godisnje i regionalni outdoor festival sa desavanjem u Beogradu 2013-e!
Balkan Dubstep Unit-u pristupili mnogi afirmisani muzicari sirom Balkana i dalje. Od potvrdjenih zemalja to su: Bugarska, Poljska, Ukraina, Francuska,Italija, Norveska, Finska, Australija, Hrvatska, Makedonija i autori iz nase zemlje!

Balkan dubstep unit kc grad

Line up:

REBEL B : Dubstep producent i dj iz Beograda . Muzikom se bavi 18 godina od cega Dubstep-om poslednjih 5. Zacetnik je lokalnog Dubstep brenda Borba Titana koji je opstao citave dve godine i koji je objedinio na jednom mestu skoro svu publiku ovog pravca kod nas. Zacetnik je i lider najveceg regionalnog Dubstep muzickog brenda, Balkan Dubstep Unit! Delio je stejdz sa imenima kao sto su Caspa, The Bug i Tes la Rok! Izdavao za Betamorph rec, ABCD, Morbit rec i Balkan Dubstep Unit rec.


MKDSL : Svima dobro poznat dj i producent elektronske muzike, poslednjih skoro 15 godina. Mnogima blizak po Electro-House zvuku ali naravno i po Dubstep trakama kao sto su remix Alekse Jelica "U Tami Disko Kluba". Performer, dj koji ne ostavlja ravnodusnim posle svakog svog seta, kako izborom pesama, tako i svojom komunikacijom sa publikom. Vec godinama vodi emisiju na B92 radiju pod naslovom " Idemo Na Mars". Nastupao na svim bitnim dogadjajima i festivalima kao sto je Exit. U svojoj biografiji ostavio desetine sati muzike najrazlicitijih zanrova. Jedna od njegovih traka, "Kill, Kill, Kill" se nalazi na Balkan Dubstep Unit vol.1 kompilaciji.

TOPREK : Izuzetan producent i dj iz Beograda. Iza sebe ima preogoman muzicki staz sto i dokumentuje njegova muzika. Kako bi on voleo to da kaze: " Muzikom se bavim jos od ere DOS-a". Uistinu i jeste tako jer je jedan od retkih domacih producenata ciji pesme su Svetskog ranga. Takodje iza sebe ima Trance projekat Alternative Control sa kojim je obisao svet. Ponikao iz Trance-a, a svoje mesto poslednjih godina nasao na Dubstep sceni.
Izdavao za Regma rec, Balkan Dubstep Unit, kao i remix za Illesh-u.

MC BOJAH - MC iz Beograda (Srbija). Muzikom se bavi već 17 godina.
Početkom 2007. godine učestvuje na Codex Reprezents žurci, a krajem iste godine počinje da sarađuje sa Codex ekipom.Nastupao sa imenima kao što su Klute i D Bridge (ex Bad Company), pa i sa skoro svim ovdašnjim d.j.-evima: Rahmanee, Kaiah, Mote, Euphorics, Illquid, Kinetik, Treo, Evidence, Ivan Gogoski, Rim Runner, Bitz, Side 1, Necone, Worke, Oki, Timmy, Shiny D, Filtercutter, Stung, Boylah, Bloodaq, Queen of the Djashttown, dok sada najviše sarađuje sa Rebel B-em u okviru Balkan Dubstep Unit organizacije.

Linkovi:
REBEL B / BalkanDubstepUnit / http://soundcloud.com/rebel-b
MKDSL / BalkanDubstepUnit / http://soundcloud.com/mkdsl
TOPREK / BalkanDubstepUnit / http://soundcloud.com/toprekmusic
MC BOJAH / https://www.facebook.com/mcbojah?fref=ts


BALKAN DUBSTEP UNIT (BDU) → Za sve informacije mozete posetiti BALKAN DUBSTEP UNIT official website / http://balkandubstepunit.com/


Medijski sponzori BDU-a:
- MTV
- B92 Radio


Partnerski brendovi BDU-a:
- Technokratia
- ZlaZla
- Urban Bug
- Balkan Venture Forum
- Betamorph Recordings


Cena karte : 250 rsd


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :