BAFE Showroom store pruža šansu neafirmisanim dizajnerima

Datum objave:10.10.2016

Pročitano:5222 puta

Povodom devetog po redu Balkan Art Fashion Eventa, koji će ujedno obeležiti i pet godina postojanja ove alternativne modne manifestacije, nastale sa idejom da se promoviše prvenstveno domaća, a zatim i regionalna modna scena, BAFE tim se odlučio na jedan novi korak koji će dodatno pružiti šansu mladim i nedovoljno afirmisanim dizajnerima, da svoj rad pokažu i približe široj publici.

 

Balkan Art Fashion Event

 

Otvarase BAFE Showroom store, jedinstveni prostor u kojem će dizajneri imati priliku da izlože i prodaju svoje kreacije – od aksesoara i nakita, jednostavnih majici i košulja, do high-fashion komada za specijalne prilike. U okviru ovog jedinstvenog showrooma, biće organizovane i edukativne radionice, stajling i makeup konsultacije sa kupcima i dizajnerima kao i druge promocije, kako bi se rad domaćih i regionalnih dizajnera promovisao u najboljem mogućem svetlu.

Poseban BAFE PR tim će biti nadležan za besprekorno funkcionisanje i online promociju BAFE showroom storea, kako bi svim dizajnerima i klijentima pružio maksimalnu podršku i uslugu, onakvu kakva dolikuje svetskim modnim kućama.

U koliko želite da budete deo BAFE showroom storea, mozete poslati vašu prijavu na mail dizajneri@bafe.rs. Prijava bi trebalo da sadrži vaš CV kao i stvari koje zelite da izlazete u showroomu, a sva ostale informacije možete dobiti preko gore navedenog mejla. Prijave šaljite do 15. novembra 2017. godine. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :