BAFE: Otvorene regionalne prijave za mlade modne dizajnere za izlaganje na BAFE FESTIVALU

Datum objave:24.03.2018

Pročitano:1668 puta

Lokacija: Beograd

Imaš izmedju 18 i 35 godina i dolaziš iz neke od zemalja regiona? Baviš se modnim dizajnom? Imaš sveže ideje i želiš da se čuje za tebe?


Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni poziv za mlade modne dizajnere! Ukoliko si student, diplomac, postdiplomac modnog dizajna, mladi dizajner ili se baviš dizajinom garderobe, imaš između 18 i 35 godina - ovaj konkurs je baš za tebe! Konkurs je otvoren do 5. aprila 2018. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

 

BAFE


Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji "Balkan Art Fashion Event", koja se ovog maja realizuje DVANAESTI put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.


Prijva bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije u JPG ili PDF formatu.


Skice moraju biti iz kolekcije koja ce biti predstavljena na sledecem BAFE u. Aplikacije sa naznakom "Za konkurs 2018" svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: bafeevent@gmail.com.


BAFE je u jedanaest prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a" izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.


"Balkan Art Fashion Event" je modna manifestacija, koja se održava već petu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.


DVANAESTI BAFE biće održan ovog maja u Beogradu.

 

Više informacija potražite na https://bafe.rs/bafe-konkurs-2018/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Exit Live Stream