Klub Barutana Beograd

BAFE KONKURS OTVOREN DO 14. oktobra

Datum objave:06.10.2017

Pročitano:3452 puta

Imaš izmedju 18 i 35 godina i dolaziš iz neke od zemalja regiona? Umetnik si, baviš se modom ili modnom fotografijom? Ili pak želiš da hvataš bekstejdž momente sa nama? Imaš sveže ideje i želiš da svi čuju za tebe? Prijavi se na konkurs za 11. BAFE koji će se održati sredinom decembra u Beogardu!

 

BAFE

Tražimo modne dizajnere, fotografe i volontere.

Ako si ti taj ili ta pošalji svoj CV i modne skice kao i fotogarfiju jednog realizovanog odevnog komada kojim ćeš se predstaviti na BAFE-u (u JPG ili PDF formatu) (modni dizajneri) odnosno svoj portfolio (fotografi) tj CV i motivaciono pismo (volonteri).

Aplikacije sa naznakom ”Za konkurs 2017_modni_dizajner” / fotograf / volonter, (u zavisnosti za šta konkuršete) možete poslati na email adresu: bafeevent@gmail.com.

Budući članovi našeg tima imatće prilku da iskažu svoju kreativnost i afirmišu svoj brend pred široko priznatim modnim auditorijumom. Moćiće da steknu pregršt iskustva u produkciji i organizacji jednog modnog događaja.

 

Konkurs je otvoren do ponoći subote 14. oktobra.
 

BAFE je u deset prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija što u Beogradu što u regionu.

“Balkan Art Fashion Event“ je modni događaj, koja se održava već petu godinu za redom, a nastao je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti kao i na ulici.

JEDANAESTI BAFE biće održan ovog decembta u Beogradu. Više informacija potražite na  Facebook stranici.

Balkan Art Fashion Event - BAFE
What is currently going on in BAFE

We support young fashion creatives from all Balkan countries. By them we mean not only fashion designers but all the other talented people involved in fashion in any possible way.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :