BAD SISTERS: Predstavnice Srbije u avanturi života Red Bull Can You Make It

Datum objave:27.03.2016

Pročitano:5290 puta

By:Marko Milić

Predstavljamo vam Bad Sisters - tri veoma harizmatične devojke iz Beograda koje će predstavljati Srbiju u jedinstvenoj i neobičnoj avanturi Red Bull Can You Make It, u kojoj će imati izazov da proputuju Evropu, a da pritom kao valutu koriste samo limenke ovog energetskog napitka.

 

Bad Sisters

 

Hajde za početak recite nam nešto o sebi. Čime se bavite, koliko godina imate, šta studirate, da li imate dečka/devojku, muža/ženu, decu?

Jelena: Ćao svima! Ja sam Jelena, student novinarstva. Imam 23 godine i pišem za jedan studentski portal. Bavim se plesom od svoje treće godine. Završila sam baletsku skolu i ostvarila svoj najveći san da zaigram u Narodnom pozorištu. U našem timu sam poznata kao večiti party manijak. Noć je moje doba ''dana'' i tada možete upoznati pravu mene. Što se tiče ljubavnih odnosa, ja sam u društvu ona koja je forever alone. Možda se baš na ovom putu pojavi "gospodin savršeni" i obori me s nogu (smeh).

Unja: Kad ja kažem Unja vi kažete Green. Unja... Unja... Okej ovo je bilo baš fail, izvinite. Realno, ne zanima nikoga šta studiram, ali dobro ajde rećiću vam. Ja sam diplomirani ekonomista koji vozi skejt, rolere, roni, pleše, glupira se, ustvari andrenalin junkie, koji na Master studije na FON-u nosi pernicu sa ovčicama i ranac. Dečka nikada neću imati, jer su moji kriterijumi veoma visoki. Šalim se, uglavnom mi se svidi neko ko je van Beograda ili van univerzuma, pa se brzo saberem i nastavim dalje da razmišljam koja je sledeća akcija kojoj treba da se posvetim.

Natalija: Hej! Ja sam Natalija. Imam 19 godina, studiram pravo, igram hip hop, idem u teretanu, idem na časove stranog jezika, šetam psa i taaakoo… Obično sam ta koja se guši od dnevnih obaveza, pa vremena nemam ni za sebe. Dečka da ni ne spominjem! U naš tim uvek unosim humor, ali sam i neko ko brzo plane. Ali se veoma brzo i odljutim ( što Jeca i Unja mogu potvrditi ). P.S. I definitivno, neko ko se nikada ne vidi na grupnim slikama (smeh).

Sada kad smo vas malo bolje upoznali recite nam, otkud uopšte ideja da se prijavite Red Bull Can You Make It, koja od vas tri je ta koja je inicirala ideju?

Bad Sisters: Igrom slučaja smo saznale za takmičenje, svaka na drugačiji način. Kroz priču smo se dotakle toga i shvatile da smo zapravo kao stvoreno za tu avanturu (što se na kraju ispotavilo i kao tačno). Sve tri nas spaja večna želja za avanturom i adrenalinom, te nije bilo potrebe za iniciranjem, već smo se iz prve dogovorile i "bacile" na osmišljavanje klipa.

 

Bad Sisters

Koliko je dobar osećaj bio kada ste shvatile da ste pobedile i da ćete predstavljati našu zamlju u svetu?

Bad Sisters: Uh! Slobodno možemo reći da je to bio jedan od najlepših momenata u našim životima. Nažalost, bile smo razdvojene u trenutku kada smo saznale rezultate, pošto je bila noć, pa smo vrištale jedna drugoj preko telefona. Ujutru u devet sati, nakon neprospavane noći, našle smo se i krenule za Novi Sad da proslavimo pobedu. Nismo krile svoju sreću, čim smo se spojile odigrale smo "pobednički ples" nasred ulice. Ljudi su nas malo čudno gledali (smeh).

Događaj počinje 12. aprila. Iskreno, koliko ste nervozne a koliko uzbuđene na skali od 1 do 10?

Bad Sisters: Uzbuđene definitivno za 10. I dalje nismo skroz svesne šta nas čeka. Iz nekog razloga smo potpuno smirene, nadamo se da će tako i ostati. Sada skupljamo papire, sređujemo vize, pa nemamo mnogo prostora da ostavimo razmišljanju i nerviranju.

Pretpostavljamo da ste čekirale ste konkurenciju? Šta mislite imate li šansu za pobedu i na šta ste sve spremne da dođete do iste?

Bad Sisters: Mi smo takve da u svemu uvek dajemo svoj maksimum. Ne volimo da radimo stvari polovično. Od trenutka kada smo se prijavile za “Can You Make It” spremne smo da uradimo SVE. Da bismo došle do pobede postoje tri stavke. Prva - da obavimo određene zadatke koje ćemo dobiti od Red Bulla (poznavajući njihova takmičenja, to mogu biti i veoma ekstremni zadaci). Druga – da budemo praćene na društvenim mrežama i podržane lajkovima, za šta će nam biti potrebna prevashodno vaša pomoć. I treća – da stignemo na vreme na finalnu tačku, iz Edinburga u Pariz. Pomoću svih tih stavki skupljamo poene, na kraju se oni sabiraju i onaj koji bude imao najviše, odnosi pobedu. Konkurencija je velika, ali ne gubimo nadu.

OK,  dakle imate 24 limenke da pređete Evropu za sedam dana. Jel imate ideju o tome kako pametno da ih rasporedite da biste došle do kraja? Da li ste krenule da razmišljate o potencijalnim strategijama?

Bad Sisters: Mi smo kroz šalu pomenule da želimo biti toliko ekstremne, da na kraju neku limenku još i vratimo nazad kao suvenir (smeh). Počele smo da smišljamo načine, mada ono što nas karakteriše kao tim jeste spontanost. Plus nam je što smo devojke, sve tri se bavimo plesom i verujemo da ćemo uspeti lako da ih šarmiramo sve.

 

Bad Sisters

S obzirom da je vaša pozadina plesačka da li da očekujemo jednu veliku žurku gledajući vas tih sedam dana?

Bad Sisters: DEFINITIVNO! To je ono što vam zasigurno možemo obećati, da vam neće biti dosadno dok nas gledate. Ako nas pratite na društvenim mrežama možete to otprilike i da zaključite, mada vam show tek spremamo.

Iskreno, koliko Red Bull limenki popijete nedeljno?

Bad Sisters: Sada ide momenat kada čitamo na limenci koliko je dozvoljeno pa pišemo taj broj (smeh). Iskreno pijemo ga dosta, pogotovo u ovim danima kada spavamo po nekoliko sati dnevno jer se spremamo za takmičenje.

 

Bad Sisters

Ako ostanete bez energije da li obećavate da nećete popiti veoma vredne limenke koje vam trebaju da preživite?

Bad Sisters: Ispričaćemo vam jednu anegdotu. Za snimanje klipa dobile smo četiri limenke. Od toga je Unja jednu popila, jedna nam je ispala na pod i ostale smo sa dve. Ljudima koji su nam pomagali u snimanju mogle smo se zahvaliti jedino lepim rečima. Što nije isključeno da će nam biti zahvalnica i u daljem takmičenju (smeh). Sada bez šale, Jelena je zadužena za čuvanje i raspoređivanje limenki, te verujemo da će to dobro odraditi i nadamo se da neku neće popiti krišom dok spavamo (smeh).

Kad pobedite i napravite žurku hoćete li da nas zovete da đuskamo sa vama?

Bad Sisters: To se podrazumeva! Žurka će biti i pre puta, gde vas unapred pozivamo. Detalje ćemo naknadno objaviti. A što se tiče slavlja posle puta i njega će biti svakako. Postojaće oficijalna žurka u Parizu za sve takmičare. A po povratku u Beograd, napravićemo jednu za društvo gde ćemo taman prepričavati utiske sa puta.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :