BAD pop-up u Dvorištancetu donosi triple back setove

Datum objave:10.01.2017

Pročitano:3304 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

By:Nemanja Đerić

Lokacija: Dvorištance

Kao najavu događaja koji se spremaju za 2017. godinu, BAD vam poklanja veče dobre muzike u prijateljskoj atmosferi! Nakon nezaboravne žurke sa Markom Henningom, BAD pop-up projekat se vraća na scenu a svi ljubitelji dobrog provoda, u petak 13. januara u klubu Dvorištance u Cetinjskoj, imaće priliku da uživaju u specijalnoj triple back DJ set postavci. Prvi put za istim pultom će nastupiti Mandarina - The Sleeper – ENML, dok su za zagrevanje, koje počinje od 20 časova, zaduženi Poslednji pionir &
Mandić! Ulaz je slobodan!

 

BAD pop-up


DJ Mandarina, aka Nikola Stefanović, odrastao je okružen vinilima i audio trakama roka, metala, soula, funka i dance muzike. Upravo je ta bogata kolekcija pozitivno uticala na razvijanje njegovog specificnog house stila koji je prepoznatljiv u setovima i produkciji. Poslednje 4 godine nastupa uglavnom u b2b stilu sa The Sleeperom, jednim od osnvača organizacije "Dirty Cover".
The Sleeper se DJ-ingom bavi od 2000. godine, a muzika koju stvara i koju pusta kao DJ uokvirena je njegovom muzičkom filozofijom - flow mekanog zvuka, isprepletan jasnim beatovima koji teraju telo na igru.


Ovom već uigranom dvojcu u petak, 13. januara, pridružiće se i ENML, tech-house veteran i član bratskog DJ dua PhonoRatz, koji je vremenom postao sinonim za dobru žurku. Njegovi setovi su puni funky, fat bass energičnih semplova koji prosto mame na ples.


Poslednji pionir & Mandić nastupaju od 20 časova i svojim izborom muzike će vas zagrejati za žurku i đuskanje do ranih jutarnjih časova.


Mandić je muzičku karijeru započeo kao basista i pevač u pank bandu, a kasnije se razvila ljubav prema elektronskoj muzici. Član je legendarnog udruzenja “Happy People”, a 2011. godine, kada se preselio u Limu, glavni grad Perua, sa svojim prijateljima i istomišljenicima pokrenuo je organizaciju “Sound District”, koja je bila jedna od pionira underground scene u tom gradu gde je elektronski zvuk tek bio u usponu. Poslednji pionir se ne vezuje za određeni muzički pravac, svaki set mu je drugačiji, od nu disco do tech housea.


Očekuje se deep, groovy, heart warming music for our soul. BAD predstavlja pop-up projekat produkcijske kuće INDIGO PRODUCTION, poznate po realizaciji različitih televizijskih formata, među kojima su kultna emisija „Hitorama” i „Summer Festival Report” - regionalni vodič kroz letnje festivale koji se emituje na MTV kanalu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :