BAD Pop-up u Dvorištancetu

Datum objave:18.04.2017

Pročitano:2448 puta

Datum održavanja: 22.04.2017

By:Nemanja Đerić

Lokacija: Dvorištance

BAD pop-up projekat nastavlja da iznenađuje i zakazuje novo druženje Grill'n'Chill u centru grada -  22. aprila u klubu Dvorištance u Cetinjskoj kombinuje tehnike grilla, chilla i dobrog miksa. 

 

BAD pop-up: Grill'n'Chill u Dvorištancetu

 

"Okupljamo drugare, sjajne DJ-eve sa naših prostora uz podršku grill majstora i domce rakijice. Sam početak druženja planiran je za 17h i naredna tri sata će se posluživati dimljeni zalogaji sa uzarenog roštilja kao i sveže povrće. Sa druge strane, iz DJ pulta svoje muzičke specijalitete serviraće vam Teodora Van Context, LukaVI i Mandić" - kažu organizatori.

 

Teodora Van Context ima organski afinitet prema muzici. U njenoj DNK piše elektronika. Rođena u Beogradu, kao dete poznatog muzičkog producenta, odrasla je u muzičkom studiju. Već sa 16 godina u Lisabonu, u kome je živela preko 11 godina, započinje sa organizacijom i promocijom žurki, bukingom i menadžmentom lokalnih i internacionalnih DJj-eva. Njena sopstvena DJ karijera je samo očekivani nastavak.

Mandić je muzičku karijeru započeo kao basista i pevač u pank bandu, a kasnije se razvila ljubav prema elektronskoj muzici. Član je legendarnog udruzenja “Happy People”, a 2011. godine, kada se preselio u Limu, glavni grad Perua, sa svojim prijateljima i istomisljenicima pokrenuo je organizaciju “Sound District”, koja je bila jedan od pionira underground scene u tom gradu gde je elektronski zvuk tek bio u usponu.

 

LukaVi, još kao klinac u Zemunu, početkom osnovne škole otkriva elektronsku muziku i celog života istražuje njene lepote, dubine i širine. Početkom 2009. godine pokreće DJ organizaciju pod imenom TechTide sa dva drugara Stefanom Albanezeom i Markom Graovićem. U poslednjih par godina, puštajući u većini beogradskih underground klubova uobličio je svoj stil sa minimal tech house zvukom. U decembru je izbacio prvu zvaničnu traku na kompilaciji ZOZ001 nove izdavačke kuće "Brosh" iz Beograda.

 

Ulaz je slobodan. 


BAD predstavlja pop-up projekat produkcijske kuće INDIGO PRODUCTION, poznate po realizaciji različitih televizijskih formata, među kojima su kultna emisija „Hitorama” i „Summer Festival Report” - regionalni vodič kroz letnje festivale koji se emituje na MTV kanalu.  Za sve nove informacije, pratite BAD putem Facebook stranice.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :