Bad Copy pojačanje Demofesta

Datum objave:16.03.2017

Pročitano:4029 puta

Datum održavanja: 22.07.2017

By:Savo Drakulić

Lokacija: Banjaluka

Bad Copy, ultimativni beogradski hip hop trio, stiže kao pojačanje revijalnog programa desetog Demofesta! Slavni reperi Sky Wikluh, Ajs Nigrutin i Timbe nastupiće završne večeri jubilarnog Demofesta, u subotu 22. jula na "Beton" bini tvrđave Kastel.

Bad Copy

Hip hop grupa Bad Copy nastala je u Beogradu 1996. godine, kada su je osnovali Ajs Nigrutin (Vladan Aksentijević) i Miki Boj (Milan Šaponja). Nakon Mikijeve smrti 1999. godine, grupa pauzira sa radom, a naredne godine joj se priključuju Sky Wikluh (Đorđe Miljenović) i Timbe a.k.a. Timjah da Sensei (Rašid Kurtanović).

Njihove pesme prepoznatljive su po duhovitim tekstovima i žargonu koji koriste, a smatraju se jednim od pionira hip hop muzike u Srbiji. Iza sebe imaju četiri studijska izdanja "Orbod mebej" (1996), "Sve sami hedovi" (2003), "Najgori do sada" (2006) i "Krigle" (2013), na kojima su ugostili velika imena domaće hip hop scene, poput Škaba, Eda Maajke, Bvane i mnogih drugih. Poznati su po brojnim hitovima kao što su "Uno Due Tre", "Idemo odma", "Bad Copy žoor", te "Esi mi dobar" i "Ljubav ili pivo".

Bad Copy

Sva tri člana grupe imaju uspešne solo karijere, a sarađuju sa brojnim muzičarima širom regije. Takođe, iste večeri, publika okupljena na "Beton" bini moći će da čuje i banjalučki sastav Sopot, koji će predstaviti novi materijal.

Generalni sponzor jubilarnog Demofesta koji će biti održan od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel je Banjalučka pivara, prijatelj festivala je kompanija m:tel, a oficijelni telefon festivala je Huawei P10.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :