Bad Copy novim singlom osvojili region

Datum objave:10.05.2021

Pročitano:600 puta

Lokacija: Beograd

Omiljena regionalna hip-hop atrakcija, grupa Bad Copy, je posle osam godina objavila novu pesmu „Lubrifikuj mi pišurka". Ovaj duhoviti rep singl dostupan je na svim relevantnim striming servisima.

 

Na svoj način bend upućuje kritiku na račun aktuelne svetske muzičke scene. Njihove pesme su inače poznate po ironičnom odnosu prema raznim aktuelnim životnim situacijama ali i muzičkoj industriji. U svom povratničkom singlu pod nazivom „Lubrifikuj mi pišurka", bend Bad Copy predstavlja priču iz perspektive tri hiphopera koji stasavaju na sceni, željni slave u uspeha.

Grupa Bad Copy je poznata po neprikosnovenim hitovima koji se pamte, eksplicitnim tekstovima i prepoznatljivom stilu. Na taj način bend je stvorio trajnu i vernu bazu obožavalaca na čitavom ex-Yu prostoru. Ajs Nigrutin, Timbe i Sky Wikluh čine ovaj najuticajniji srpski rep trio u poslednjih dvadeset godina.

Video spot za singl „Lubrifikuj mi pišurka", koji je dostupan od prošlog petka, je za samo nekoliko sati postao hit na YouTube kanalu a u ovom trenutku se nalazi među prvih deset na lokalnoj Trending listi pomenutog servisa.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :