Bad Copy i VIP otvaraju Lovefest Live noć

Datum objave:21.04.2016

Pročitano:4788 puta

Datum održavanja: 22.04.2016

Lokacija: Hangar, Beograd

Drugi beogradski Lovefest Live 22. aprila u Beogradu ugostiće kontroverzni rep trojac Bad Copy, koji kako i sami kažu već generacijama od dečaka prave muškarce na nastupima u celom regionu. Atmosferu sa beogradskih ulica u dorćolski Hangar donosi dvojac VIP.

 

Lovefest Live Bad Copy

 

Zajedno sa njima nastupiće i kultni Struka, jedan od ključnih izvođača balkanske hip-hop scene. Atheist Rap će noć začiniti pankom i podsetiti sve fanove Live bine na različite energije i muzičke pravce koje neguje. Na žurci će nastupiti i beogradski di-džej Jung B, kao i Jackie Dagger, jedan od članova sastava Mystic Stylez.

 

Dan kasnije u Hangaru će na Lovefest Fire nastupiti James Zabiela i Reset Robot.

 

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u zemlji, ovog avgusta doživeće svoje deseto jubilarno izdanje od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj banji.


Nova cena ulaznica od 22. aprila
Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend po ceni od 590 dinara za veče mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama. U okviru posebnog rođendanskog popusta najbržim posetiocima na raspolaganju je i akcija u kojoj pri kupovini jedne karte drugu dobijaju besplatno, a od 22. aprila cena karte biće 1.090 dinara

Oni koji žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu za sve ovogodišnje Lovefest događaje mogu kupiti Lovefest 2016 Membership karticu po ceni od 29 EUR. Membership kartica može da se naruči na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/membership.

Vodimo vas na Lovefest vikend! Najbrži koji nam dgovore na pitanje, dobiće po dve ulaznice za nastup grupe Bad Copy u petak 22. aprila u Hangaru. Pitanje glasi: Da l' je ljubav ili pivo? Odgovore, kao i vaše ime i prezime pošaljite nam na redakcija@urbanbug.net.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :