Bacite oko na program ADE Lab 2022: GORDO, Topic, Portrait KSO i još mnogo toga

Datum objave:17.07.2022

Pročitano:1609 puta

Lokacija: Amsterdam

Superzvezde budućnosti: ADE Lab vas poziva! Povežite se sa drugim entuzijastima elektronske muzike, inspirišite se najboljim u industriji, nabavite najnoviju opremu i pronađite savršen pravac za početak svoje karijere. Kako program ADE Lab-a počinje da se oblikuje, pogledajte prvi talas potvrđenih naglasaka:

Spremite se da napravite prve korake u muzičkoj industriji kao budući profesionalac tako što ćete se pridružiti radionicama, master kursevima, inspirativnim razgovorima i još mnogo toga, tokom ADE Lab-a.

 Semplovanje, podešavanja uživo i master kursevi proizvodnje

Nagrađivani DJ Topic je majstor u ponovnom osmišljavanju klasičnih numera u svojoj muzici, a tokom Topic-ovog Proizvodnog procesa: Semplovanje pesama, imaćete priliku da naučite sve o tome kako da koristite semplovanje u svojim sledećim produkcijama.
Želite da dobijete inspiraciju za podešavanje opreme? Joachim Pastor demonstrira: tokom Live Set Up radionice Joachima Pastora, on će pokazati kako je napravio i fino podesio svoj izbor opreme koju uzima na sceni.

Ako ste umesto toga zaglavili na jednoj od svojih produkcija, možda biste želeli da pogledate Kako je ova numera napravljena vs/ iskorišćena: Belgijski Drum & Bass producent vas vodi kroz proces produkcije jedne od njegovih pesama; učite od njega uživo i iskoristite neke od njegovih trikova za svoju veštinu...

Evolucija u GORDO

Pre samo nekoliko meseci, superzvezda DJ/producent Carnage napravio je jedan od najvažnijih poteza u svojoj karijeri: nakon što je objavio svoje prevremeno penzionisanje svojim globalnim fanovima, Carnage je umesto toga ponovo rođen kao GORDO, odbacivši svoj dobro uspostavljen imidž u korist novog haus i tehno orijentisanog fokusa. Saznajte sve o detaljima njegove transformacije u ADE Lab-u, šta je tako ključni potez značio za njegovu karijeru i lekcije koje možete izvući iz toga kao umetnik.

Stvaranje hibridne umetnosti pomoću Veštačke Inteligencije

Kako umetnici mogu da stvaraju zajedno sa veštačkom inteligencijom i u potpunosti iskoriste tehnologiju učenja veštačkom inteligencijom da bi muzički i vizuelno unapredili svoju pojavu? Ova radionica multidisciplinarnog umetnika Portrait XO sa Thomasom Haferlach-om (Pollinations.AI) će predstaviti primere kako zajednički kreativni proces izgleda kroz sočivo umetničke i naučne perspektive.

Kako dobiti posao u muzičkoj industriji

Hoze Voldring (osnivač i izvršni direktor, The Media Nanni)

Da li se rad na muzičkoj sceni čini kao daleki san? Na master kursu Kako dobiti posao u muzičkoj industriji, Hoze Voldring vas vodi za ruku i pomaže vam da udjete na vrata muzičke industrije.

VIP (Visually Impaired People=osobe sa oštećenim vidom)

VIP iskustvo cilj da baci akcenat na izazove sa kojima se suočavaju DJ-evi, producenti i muzički umetnici u industriji elektronske muzike, kao i ljubitelji elektronske muzike i posetioci klubova/festivala koji su slepi ili slabovidi, istovremeno stvarajući povećanu dostupnost i svest o gubitku vida u našem svetu plesne muzike. VIP će biti domaćini diskusije i radionice tokom ADE Lab-a usredsređene na proizvodnju osoba sa oštećenim vidom i korišćenje opreme koja uzima u obzir oštećenje vida u procesu proizvodnje.

Napustite svoj kućni studio da biste se pridružili kreativnom iskustvu ADE Lab-a i postali ikona industrije!
Eksperimentišite sa stotinama točkića, dugmadi i fadera i izađite sa tim jedinstvenim novim zvukom – zahvaljujući ogromnom izboru brendova opreme uključujući Ableton, Alter Audio, AIMI, Pioneer DJ, Roland i Universal Audio.

ADE Lab 2022
Doživite, upoznajte, zaigrajte se i učite u novom kreativnom srcu elektronske muzike tokom ADE-a.

Radionice i master kursevi uz opremu vrhunskih brendova
Inspirativni razgovori, diskusije i sesije
Upoznajte profesionalce iz industrije tokom individualnih sesija i druženja
Podelite svoj rad, dobijte povratne informacije i uključite se u velika takmičenja


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :