B.TRAITS @ KC Grad

Datum objave:22.11.2011

Pročitano:3082 puta

By:Nenad Radojčić

U okviru "IT'S A DUBSTEP THING!" serijala koji je stigao do devetog izdanja, 3. decembra u "Gradu" nastupiće kanadska DJ zvezda B.Traits, a podrška će biti Djashttown Queen, Necone i Rasheed MC.

IT'S A DUBSTEP THING! vol.9

03. Decembar 2011, KC Grad

B.TRAITS
• Digital Sound Girl (Vancouver.Canada / London.UK) :: Djashttown :: Queen :: Necone :: Rasheed MC
 


Skoro svako može usavršiti miks dve ploče, ali naterati ljude na densfloru na hipnotičko stanje kretanja je veština koju ne poseduje svaki DJ. Ovom veštinom se bavila i bavi prvi ženski DJ iz Vankuvera, B.Traits, koja je otkrila ljubav prema muzici jako rano. Sa samo 16, kupila je prvu ploču i slušalice i krenula da sledi svoju strast ka underground muzici. Uskoro je postala ekspert u miksanju bitova sa impresivnom sposobnošću da spaja melodije svih muzičkih žanrova. Nakon što se preselila iz Vankuvera, B.Traits je počela da gradi karijeru, oduševljavajući ljude na densflorovima njenim DJ setovima i scenskim prisustvom. U svojim setovima spaja teške ritmove i bas, koji su je doveli do avangarde u današnjoj underground muzici. 2007. godine nju je otkrio jungle – drum ‘n’ bass legenda Shy FX. Vlasnik je izdavačke kuće “Digital SoundBoy Recordings” za koju izdaju i rade Breakage, Benny Page, Donae’o, Stamina MC, Redlight, Skream, Benga, Marky…

Sa samo 23 godine B.Traits pravi turneje po Aziji, Americi, Evropi i Kanadi i gostuje u muzičkim emisijama na BBC Radio 1 i Ministry of Sound. Pored toga zauzima posebno mesto u muzičkim časopisima uključujuci Mix Mag, DJ Mag, Knowledge Mag i ATM Magazine. U industriji u kojoj dominiraju muškarci DJ-evi i producenti, ona reflektuje ženu dublje od feminističkog stereotipa, rušeći sve granice i kršeći sva pravila. Sa poštovanjem svih muzičkih žanrova, B. Traits donosi nešto sasvim novo i sveže u rasponu od elektro do broken beat-a, glich hop-a, dub stepa, drum ‘n’ bass-a, reggaea, dancehalla, hip hop-a, funka i house muzike.

Cena karte: 300 rsd pre 00h, 450 rsd posle 00h

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :