B.B.FRANC & FRIENDS: Poziv rokerima na saradnju i zajedništvo

Datum objave:14.07.2017

Pročitano:5493 puta

By:Milan B. Popović

B.B.FRANC & FRIENDS CD B.B. & FRIENDS / STUDIO FRANC


B.B.FRANC & FRIENDS je bend u kojem je jedini stalan član Bojan Borisavljevic –Francuz. On je klavijaturista, kompozitor, tonac, vlasnik studia FRANC, organizator Užičke rock scene i rock festivala koji rado pomaze mladim bendovima i svim rokerima u bilo kom pogledu.

 

B.B.FRANC & FRIENDS CD B.B. & FRIENDS


Zamisao je da ovaj bend bude otvorenog karaktera. Ko god želi može da se priključi projektu i ko je raspoložen da stvara dobro je došao. Tako da bend nema svojih stalnih članova već se smenjuju od pesme do pesme. Do sada B.B.FRANC & FRIENDS je izbacio tri numere koje nisu čak ni stilski ogranicene. Rade se svi žanrove rokersko orjetisani. Prva pesma sa kojom se prestavio je NO FUCKING WAY, svojevrsna je mešavina hard rock-a i ritam blues pesme a govori o odnosu muskarca i žene. O borbi muškarca koji ne želi da zapadne u zenske konce, nego da i dalje radi ono sto voli da bi ostao dete u dusi.


Potreba da ukaže kako ovo društvo stoji, na pogrešne vrednosti ne prestaje od urušavanja svih sistema i nametanja pogresnih vrednosti.Tako nastaje i druga pesma GRADSKA FACA. Stilski pesma se razlikuje od prve nemerno da pesma zvuči što jednostavnije, što prostije, sa jednostavnom porukom da sistem jednostavno ne fukcioniše i da svi mi živimo u pogresnom svetu. Na žalost, urušavanje sistema se ne svodi samo na lokalnim mestima već i u čitavom svetu gde je novac glavni igrač, a čovek samo napisana brojka na nekom papiru bez ikakve vrednosti.


Naš rok trajanja je dok mogu da nas “muzu” za njihove ciljeve. Tako nastaje treća pesma POLITIČKO DNO koja je u hard core fazonu jer je život surov tako da je bilo potrebno da se pesma iznese što surovije. U projektu su učestvovali Nebojša Milutivovic – Mita (Moondance), Milos Skokovic (Moondance), bubanj-Luka Jelisavcic (Pero Deformero , 357, Zerrone , Smiler., Brat ), Dushan Svilokos ( Trigger ), Marko Jankovic ( Blekova Petorka), Suncica Borisavljevic (srednja muzicka ), Ivan Radovic (Brat), Nemanja Ilic (Brat), Žarko Jovanovic (Brat), Aleksandar Tomic (Brat), Žarko Basurovic (BRAT ,VsLogic), Milan Jevtovic (Blekova petorka), Dragoljub Zumberovic Mato ( Fenix , TheHighlander.). Tu svakako ne prestaje spisak. Nadamo se da će učesnika biti što više. Budući planovi su i dalje rad na novim, još svežijim pesmama. Treba se boriti za bolji svet i ukazati na sva ludila koji nas okružiju dan za danom. Velika je zelja Bojana Borisavljevića FRANCUZA, da se iznedre nove snage, novi klinci koje će koristiti svoj mozak umesto silikona od veštackih tvorevina koje služe iskljicivo da ih zaglupljuju i stvaraju od njih poslusne zombi duše. Bojan Borisavlevic-Francuz ce svakoko nastaviti dalje sa projektom B.B.FRANC & FRIENDS i izlaziće u susret svima u njegovim mogućnostima. Slobodno mu se javite ako imate dobru pesmu, a nemate mogucnosti da je snimite ili da vas uputi ka dobrim ljudima (poput Semira Coli- Čole). Rado će vam pomoći jer rokenroll mora da nastavi dalje da živi i ovim surovim uslovima..sada, više nego ikada do sada! Podrška i sa moje strane!

 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
zoran simic
23.07.2017 15:23
Ziveo RnR


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :