Barutana klub Beograd

AVALANCHE snow fest okuplja zaljubljenike adrenalinskih sportova

Datum objave:06.01.2014

Pročitano:5628 puta

AVALANCHE snow fest okuplja zaljubljenike adrenalinskih sportova i ove godine sprovodi „ekspediciju“ koja će se u januaru i martu uputiti na zvanično najbolje skijalište na svetu: Val Thorens-Francuska. Francuski centar VAL THORENS dobio prestižnu nagradu na ceremoniji World Ski Awards u Kitzbuehelu za NAJBOLJE SKIJALIŠTE NA SVETU 2014

Avalanche snowfest

299e = 9 dana/ smeštaj + ski pass + prevoz
Centar Val Thorens predstavlja deo povezane ski oblast Tri Doline (3 Vallees) koja, sa preko 600 km ski staza, 320 staza i 174 ski liftova, je najveće povezano skijalište u svetu.

Najviši pristupačni vrhovi su Pointe du Bouchet (3220m) i Cime de Caron (3200m), povezani žičarom, jednom od najvećih u svetu, primajući do 150 skijaša u jednoj gondoli.

Zbog velike nadmorske visine, Val Thorens i glečer de Peclet prekriva velika količina snega omogućavajući kompleksu da bude otvoren od sredine novembra do početka maja.Kreatori i akteri inicijative su nekoliko nezavisnih produkcija: HARD NUTS, ZERO 21.. magazin SWITCH PAGES, agencija BON VOYAGE..uz podršku lokalnih partnera.

Zabavu koju na stazi pratiti nekoliko go pro / helio kamera.. će upotpuniti večernji programi, i to:
-bbq on the top of the mountain
-table football on the top of the mountain
-sony ps
-films and chills

Poziv je upućen svima!

Avalanche snow fest nastoji da animira „mini inkubator“ koju pokreću svi članovi programa, a u pitanju su pojedinci iz oblasti: dizajna, fotografije, filma, muzike, arhitekture..sa ciljem da kreiraju radnu platformu čiji će rezultati biti isključivo proizvod zabave i razonode, zadovoljstva i timskog rada..Ukoliko vam ovakav vid zimskog provoda odgovara, pridružite nam se na: facebook.com/AvalancheValThorens ili bonvoyage.rs/val-thorens-avalanche-snow-fest/

AVALANCHE SNOWFEST se nastavlja u martu-- ista meta, isto odstojanje..
+bonus summer fest_ocean is the limit: June/August
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :