Barutana klub Beograd

Avalanch Risk City Jam: Snowboard takmičenje u Novom Sadu!

Datum objave:08.12.2016

Pročitano:4489 puta

Datum održavanja: 23.12.2016 - 24.12.2016

Lokacija: Novi Sad

Avalanch Risk City Jam, snowboard takmičenje u gradskim uslovima, biće održano 23. i 24. decembra u Novom Sadu na platou Spensa. Za ovu priliku će biti izgrađena privremena ski i snowboard staza a događaj ove vrste je jedinstven po konceptu u Novom Sadu, Vojvodini, Srbiji i u regionu...

 

Avalanch Risk City Jam: Snowboard takmičenje u Novom Sadu!


U petak, 23. decembra na platou će se od 17 časova okupiti najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Osim u vratolomijama koje izvode sportisti, posetioci ovog sportskog festival moći će da uživaju i u Zimskom selu. U njemu ćete pronaći nešto za sve uzraste, a posebno izdvajamo adrenalin poligone, stenu za penjanje, zip line, zonu za ATB (mountain boarding) i MTB (mountain biking) sportove, kao i štand Nacionalnog parka Fruške gore u kom ćemo vam predstaviti pogodnosti boravka u prirodi.

 

Avalanch Risk City Jam: Snowboard takmičenje u Novom Sadu!


U Zimskom selu ćete moći i da se ugrejete i to na više načina. Možete da učestvujete u nekom od sportskih poligona, možete da posetite edukativni šator i pogledate prezentacije različitih sportova i popričate sa istaknutim sportistima ovih disciplina borderima, skijašima i skakačima, a možete i da se relaksirate uz zavalite u udobne stolice popijete čaj ili kuvano vino ili pojedete nešto od naših zimskih gurmanskih specijaliteta.

 

Avalanch Risk City Jam: Snowboard takmičenje u Novom Sadu!


Prvog dana festivala u centru pažnje će biti profesionalni sportisti, dok će subota u potpunosti biti posvećena građanima. Na stazi koju u petak koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca. Organizovaćemo mini takmičenje u skijanju za najmlađe, a radiće i punktovi na kojima ćemo proveriti koliko ste precizni sa grudvama i koliko ste dobri na sankama. / vešti u nekim od zimskih olimpijskih disciplina.

 

Avalanch Risk City Jam: Snowboard takmičenje u Novom Sadu!


Ako niste sportski tip možete posetiti naš kreativni kutak u kom ćemo praviti novogodišnju dekoraciju i ukrase od leda.
A da bi zimska, praznična idila bila potpuna na platou Spensa biće postavljene jelke sa busenom. Ako vam se neka posebno svidi, možete je kupiti i odneti kući i na taj način preneti deo našeg raspoloženja u vaš dom.

 

Avalanch Risk City Jam: Snowboard takmičenje u Novom Sadu!


Avalanch Risk City Jam organizuje udruženje Friška gora uz podršku uz podršku MONSTER-a, MK RESORT -a, INTERSPORT-a, SMOKING-a, Sportskog poslovnog centra Vojvodine - SPENS, Turističke organizacije Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada, Turističke organizacije Srbije, Ski saveza Srbije i još mnogo drugih prijatelja programa.


Satnica petak

16:45 Svečano otvaranje manifestacije AvalancheRiskCityJam
17:00-21:00 Takmičenje profesionalnih bordera
17:00-18.00 medium level
18:20-18:50 medium level FINALE
19:00-20:00 pro level
20:20-21:00 pro level FINALE
21:00 Dodela nagrada


U Edukativnom kutku predavanja i prezentacije o sportovima možete slušati od 18 do 20 časova. Predavanja traju dvadesetak minuta i smenjivaće se ATB (mountain boarding), MTB (mountain biking), paraglajding, planinarenje, snowboard, climbing i gorska služba

Satnica subota

10:00-12:00 Otvoreno sankalište
12:00-14:00 Otvoreno skijalište Novog Sada, škola borda i škola skijanja
14:00-15:00 Takmičenje u bordu i skijanju za decu u dve kategorije
Pahuljice: dečaci i devojčice od 5 do 8 godina
Cicibani: dečaci i devojčice od 9 do 12 godina
Decu mogu prijaviti na takmičenje samo roditelji na platou Spensa od 11 do 13:30h
+ Demonstracija gorske službe spašavanja

15:00-17:00 Otvoreno sankalište

17:00-19:00 Otvoreno skijalište Novog Sada, škola borda i škola skijanja

19:00-20:00 Otvoreno sankalište

 

U Edukativnom kutku predavanja i prezentacije o sportovima možete slušati od 14 do 17 časova. Predavanja traju dvadesetak minuta i smenjivaće se ATB (mountain boarding), MTB (mountain biking), paraglajding, planinarenje, snowboard, climbing i gorska služba

Više informacija možete pronaći na sajtu www.arsf.rs, kao i na facebook stranici www.facebook.com/AvalancheRisk


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :